Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, πραγματοποιεί την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με τίτλο «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο» για τα παιδιά του Δήμου ηλικίας από 7 έως 12 ετών.

Η δράση ξεκινά την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και θα διεξάγεται στον χώρο της Βιβλιοθήκης (Αφροδίτης 4 & Μουστακλή, Πεύκη).

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου: «Οι βιβλιοθήκες, φυσικά και η η δική μας, αποτελούν σημεία συνάντησης και σύνδεσης με τα παιδιά και τους γονείς, δημιουργούν δίκτυα και εντέλει ένα πανελλήνιο παιχνίδι σύνθεσης γύρω από διαφορετικά σημεία εκκίνησης, σημεία στίξης, σημεία καμπής, σημεία ισορροπίας, σημεία των καιρών, σημεία του ορίζοντα, σημεία… και τέρατα!».

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στη συνεργασία εκατοντάδων βιβλιοθηκονόμων, εκπαιδευτικών και κυρίως εθελοντών σε όλη την Ελλάδα.

Όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης (Αφροδίτης 4, τηλ. 210 6128825, Δευτέρα – Παρασκευή, 10:30-18:30).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet