Συνεχίζεται η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Συνεχίζεται η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής για τη στήριξη των θεσμών της οικογένειας και της παιδείας, συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και κατά το σχολικό έτος 2017-18.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτούργησε το προηγούμενο σχολικό έτος με εξαιρετική επιτυχία επιτυγχάνοντας, όπως ενημερώνει ο Δήμος, τους βασικούς στόχους που είχαν τεθεί. Τα μαθήματα δίδαξαν 18 εθελοντές καθηγητές, έμπειροι και καταξιωμένοι στα αντικείμενά τους, οι οποίοι με την ανελλιπή παρουσία τους συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του προγράμματος. Τη διδασκαλία τους υποστήριξαν με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα Θετικής, Τεχνολογικής και Θεωρητικής Κατεύθυνσης.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν έως και τις 15 Ιουλίου για όσους ήδη συμμετέχουν, αλλά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και άλλοι μαθητές στα καλοκαιρινά τμήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη νέα σχολική χρονιά μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, με υπογραφή γονέα ή κηδεμόνα, δηλώνοντας παράλληλα και τα μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στο Γραφείο Παιδείας του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού, από την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 έως και την έναρξη του νέου σχολικού έτους (1ος όροφος – αντιδήμαρχος κα Αθανασάκου-Μουντάκη, τηλ. 213 2002831, 213 2002893).

Όπως τονίζει ο Δήμος: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι και κατά τη φετινή σχολική χρονιά η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα στεφθεί από επιτυχία».

Αιτήσεις συμμετοχής:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet