Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών στη Λ. Μεσογείων
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών στη Λ. Μεσογείων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Λεωφόρο Μεσογείων από την Πέμπτη 16 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017, λόγω εργασιών εγκατάστασης καλωδίων ρεύματος υψηλής τάσης.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί από 15/6 έως 14/8/2017 καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Μεσογείων, στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα, από το ύψος της οδού Δημοκρατίας μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Γ. Βλάχου, περιοχής Νέου Ψυχικού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος το οδοστρώματος, ενώ θα επιτρέπεται η είσοδος – κίνηση όλων των οχημάτων στη λωρίδα αποκλειστικής διέλευσης Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (λεωφορειολωρίδα) στο συγκεκριμένο τμήμα της Λ. Μεσογείων.

Η αριστερή στροφή προς την οδό Κύπρου και τα Νοσοκομεία ΓΚΝΑ« Γ. Γεννηματάς» και «Σωτηρία» θα γίνεται μέσω της αριστερής λωρίδας της Λ. Μεσογείων, η οποία προ των έργων προορίζονταν για την ευθεία κίνηση των οχημάτων.

Το ανώτατο όριο ταχύτητας έχει καθοριστεί σε 50 και 30 χλμ/ώρα, κατά περίπτωση, καθώς και απαγόρευση της προσπέρασης των οχημάτων σε ικανές αποστάσεις.

Η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet