Πλήθος συμμετοχών στην «Αθλητούπολη» του Δήμου Κηφισιάς
Αθλητισμός

Πλήθος συμμετοχών στην «Αθλητούπολη» του Δήμου Κηφισιάς

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 διεξήχθη στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο η «Αθλητούπολη». Πρόκειται για εκδήλωση του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιούνται οι αθλητικές επιδείξεις όλων των παιδικών αθλητικών προγραμμάτων του.

Το κλειστό γυμναστήριο του Ζηρινείου Δημοτικού Σταδίου γέμισε από τους γονείς και τους φίλους των 250 παιδιών που συμμετέχουν στα Αθλητικά Προγράμματα του Δήμου Κηφισιάς και συγκεκριμένα γι’ αυτά που πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο Ζηρίνειο Στάδιο, στο Αθλητικό Κέντρο Αδαμών, στο Αθλητικό Κέντρο Άνω Κηφισιάς, καθώς και στο «Σπίτι του Αθλητισμού» στην Ν. Ερυθραία.

Κατά τη διάρκεια της «Αθλητούπολης» έγιναν επιδείξεις των τμημάτων Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής, Μοντέρνου Χορού, Κid Υoga, Ξιφασκίας, Judo και Kαράτε.

Το θέαμα ήταν εκπληκτικό και το χειροκρότημα απλόχερο, αφού η προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά ήταν αντάξια των προσδοκιών των προπονητών που είχαν την επιμέλεια των προγραμμάτων τους, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος τόνισε ότι ο σπόρος του αθλητισμού είναι τα δημοτικά προγράμματα «Άθληση για Όλους», όπου κάθε παιδί, ανεξαρτήτως δυνατοτήτων, μπορεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο άθλημα της αρεσκείας του.

Επίσης, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος καλωσόρισε γονείς και παιδιά, ο αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Νικήτας Κόκκαλης, καθώς και ο κ. Γιάννης Παντελεάκης, εντεταλμένος σύμβουλος Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς, δημοτικός σύμβουλος.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet