Την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη γιόρτασε ο Δήμος Πεντέλης
Κοινωνία

Την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη γιόρτασε ο Δήμος Πεντέλης

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη και υπό την αιγίδα του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, διοργανώθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) συναυλία κλασικής μουσικής στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη.

Ο δήμαρχος απένειμε τιμητικό αναμνηστικό στον κ. Στέφανο Τσολακίδη, εθελοντή αιμοδότη με τις περισσότερες συμμετοχές, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για τη σημασία της αιμοδοσίας και συνεχάρη την κα Τούλα Κατοίκου για τη διοργάνωση και την κα Αγνή Ζώη ως υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου.

Στη συναυλία ακούστηκαν μελωδίες από τη σοπράνο Λήδα Δημητριάδη και τον πιανίστα Δημήτρη Γιάκα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Κοντουλάκος – υπεύθυνος του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Νίκος Τόλιος, η αντιπρόεδρος Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου, τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Νικόλαος Οικονομίδης, Ελένη Γκρέτσα, Θεμιστοκλής Μπαλάσκας και το μέλος του ΟΠΑΘ Γιώτα Τσινού – υπεύθυνη Πολιτιστικών Δήμου Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet