Με Γ. Κρανάκη συνεχίζει στα γήπεδα του χάντμπολ ο ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Με Γ. Κρανάκη συνεχίζει στα γήπεδα του χάντμπολ ο ΑΣΕ Δούκα

Το τμήμα Χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ανδρικής ομάδας του με τον πολυνίκη προπονητή Γιώργο Κρανάκη.

Ο Έλληνας τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο των «μπλε» και τη νέα περίοδο (2017-2018), ανανεώνοντας για 10η συνεχόμενη χρονιά την παρουσία του στο τιμόνι της ομάδας.

Άλλωστε, η περσινή χρονιά κρίνεται άκρως επιτυχημένη καθώς οι «μπλε» κατάφεραν να προκριθούν, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου,  στους «8» του Challenge Cup, αλλά και στους τελικούς του Πρωταθλήματος, όπως αναφέρει ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων στην ανακοίνωσή του.

Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι πρώτες κινήσεις για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή και ανταγωνιστική.

«Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στις αρχές και τους στόχους μας»

Σε δήλωσή του μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΣΕΔ ο πολύπειρος τεχνικός τονίζει:

«Είμαι πολύχαρούμενος που για δέκατη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσω στην οικογένεια του Δούκα. Σε έναν Σύλλογο με αθλητική κουλτούρα και παιδεία, που στόχος είναι να πρωταγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες μέσα από τη συνεχή εξέλιξη. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ο σεβασμός, η κοινή θέληση και οι υψηλοί στόχοι που μας διακατέχουν, ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της ανανέωσης της συνεργασίας μας.

»Με οδηγό λοιπόν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και η οποία ήταν επιτυχημένη για εμάς, παραμένουμε προσηλωμένοι στις αρχές μας, έχοντας ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό μας για τη νέα περίοδο.

»Τόσο εγώ όσο και όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να διατηρήσουμε τον πήχη ψηλά και να μπορέσουμε ν’ ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που θα έχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet