Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Με Βασίλη Παπαδόπουλο και «νέα ψυχή» ο Π.Ο. Ψυχικού

0
206 Προβολές

Τον Βασίλη Παπαδόπουλο επέλεξε η διοίκηση του Π.Ο. Ψυχικού για τη θέση του τεχνικού της ανδρικής ομάδας τη νέα περίοδο.

Ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ, με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA. Ταυτόχρονα, θα συνεχίσει να αποτελεί τον προπονητή της εφηβικής ομάδας του συλλόγου.

Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Βερρόπουλος, επίσης κάτοχος διπλώματος UEFA και ο οποίος, πέραν από την πολυετή παρουσία του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας, διατελεί με επιτυχία προπονητής των Ακαδημιών.

«Η επιλογή της διοίκησης στα χαρακτηριστικά που διέπουν το νέο μας τεχνικό team είναι η έμπρακτη απόδειξη της νέας φιλοσοφίας της ιστορικής ομάδας μας που συνοψίζεται στη φράση “Χτίζουμε το ισχυρό μέλλον”» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου των Βορείων, στην οποία επίσης τονίζονται τα εξής:

Βασικός μας στόχος ήταν και είναι η δημιουργία ενός σοβαρού μηχανισμού που θα αποτελείται ηλικιακά από όλα τα τμήματα υποδομών και θα παράγει μόνιμα και σταθερά ποιοτικούς και με αθλητική παιδεία νέους ποδοσφαιριστές, τροφοδοτώντας την ανδρική μας ομάδα.

Αυτός ο μηχανισμός, μετά από 3 χρόνια σκληρής δουλειάς, ολοκληρώνεται φέτος, εγκαινιάζοντας την πρώτη εφηβική μας ομάδα.

Όραμά μας είναι ο ΠΟΨ να διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο που θα αποδίδει ποιοτικό ποδόσφαιρο και όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές να μάχονται  απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο για την ιστορική μας φανέλα, ώστε να φτάσει να φιγουράρει στην κατηγορία που μας αρμόζει.

Για να συμβεί αυτό πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε το νέο, το καινούργιο, τα παιδιά των υποδομών μας και να δείξουμε πίστη και υπομονή.

ΟΛΟΙ, τη νέα σεζόν, σε κάθε αγώνα, να βγάλουμε τη φωνή της ψυχής μας, επιβραβεύοντας κάθε προσπάθεια των νέων παιδιών, των δικών μας παιδιών.

Αυτοί θα είναι ο νέος ΠΟΨ, ο Μεγάλος ΠΟΨ.και εφεξής θα έχουμε το μεγαλύτερο κίνητρο ενδυνάμωσης της βροντερής παρουσίας μας όπου και αν αγωνιζόμαστε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up