Απίστευτη ταλαιπωρία Μελισσιωτών από τον αγώνα Athens Night Runs
Αθλητισμός

Απίστευτη ταλαιπωρία Μελισσιωτών από τον αγώνα Athens Night Runs

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους Μελισσιώτες το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουνίου 2017 εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο επέλεξαν ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΟΠΑΘ) του Δήμου Πεντέλης και η Feelgoodsports Club να διοργανώσουν τον νυχτερινό αγώνα Athens Night Runs.

Δεκάδες αυτοκίνητα «εγκλωβίστηκαν» σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το κλειστό γήπεδο των Μελισσίων, για περίπου 2 ώρες (20:00 – 10:00) με τους οδηγούς και τους επιβαίνοντες να μην μπορούν να προσεγγίσουν τα σπίτια τους. Στη δε Σισμανογλείου η ουρά των αυτοκινήτων «φράκαρε» από το φανάρι της Λ. Πεντέλης, αφού όσοι οδηγοί ανέβαιναν από εκεί για να στρίψουν δεξιά στην Ικαρίας (λίγο πριν την είσοδο του Νοσοκομείου) ξαφνικά έβλεπαν μπροστά τους τον δρόμο κλεισμένο κι αναγκάζονταν να κάνουν επιτόπου αναστροφή για να συνεχίσουν την «Οδύσσειά» τους.

Εκνευρισμένοι οδηγοί αναγκαστικά τα έβαζαν με τα όργανα της Τροχαίας, τα οποία απαντούσαν «κάνετε τα παράπονά σας στον δήμαρχο»! Και η αλήθεια είναι ότι τα σχόλια που ακούγονταν για τον τελευταίο από τους εγκλωβισμένους εποχούμενους μόνο κολακευτικά δεν ήταν.

Μάλιστα, το απίστευτο κομφούζιο οδήγησε και σε τροχαίο. Συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Τήνου και Δεληγιάννη δικυκλιστής, που δεν είδε μέσα στο σκοτάδι την αστυνομική ταινία, αιφνιδιάστηκε με το σφύριγμα της τροχονόμου που βρισκόταν στο σημείο, φρέναρε απότομα, έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Το σημείο όπου έπεσε το μηχανάκι.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι ούτε ο Δήμος Πεντέλης, ούτε ο ΟΠΑΘ θεώρησαν σκόπιμο ν’ αναρτήσουν στις ιστοσελίδες τους τη διαδρομή που θ’ ακολουθήσει ο αγώνας και ποιες ώρες θα διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους, ούτε φυσικά απέστειλαν κάποια σχετική ανακοίνωση στα ΜΜΕ, για να ενημερωθούν οι δημότες και να γλυτώσουν την απίστευτη ταλαιπωρία. Και βέβαια, ούτε σκέψη να προνοήσoυν να βάλουν από το πρωί της Κυριακής πληροφοριακές πινακίδες στους δρόμους που θα έκλειναν, ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν οι ατυχείς κάτοικοι της περιοχής.

Και κάπως έτσι, ένας αγώνας που θα γινόταν για καλό σκοπό, κατέληξε σε απίστευτη νυχτερινή ταλαιπωρία, προκαλώντας πλήθος επικριτικών σχολίων κατά του δημάρχου από εποχούμενους και κατοίκους…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet