Έκκληση Δήμου Ηρακλείου Αττικής για μείωση απόθεσης απορριμμάτων
Κοινωνία

Έκκληση Δήμου Ηρακλείου Αττικής για μείωση απόθεσης απορριμμάτων

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής κάνει έκκληση στους πολίτες να μειώσουν, στο μέτρο του δυνατού, την απόθεση απορριμμάτων στους κάδους, κυρίως δε των ογκωδών, για την περίοδο από 19 έως 22 Ιουνίου 2017, λόγω της πανελλαδικής κινητοποίησης που κήρυξε η ΠΟΕ – ΟΤΑ για τους Δήμους όλης της χώρας μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Για αυτή την εβδομάδα η δυνατότητα αποκομιδής των απορριμμάτων (συμβατικών και ανακύκλωσης) θα περιοριστεί αρκετά. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θα καταβάλει, όπως επισημαίνει, κάθε προσπάθεια ώστε να μην παρουσιαστούν σημαντικά προβλήματα στην πόλη, είναι όμως καίριας σημασίας η συμβολή κατοίκων και επιχειρήσεων.

Σχετικά με τις κινητοποιήσεις ο Δήμος τονίζει:

«Η κινητοποίηση της ΠΟΕ – ΟΤΑ γίνεται ως διαμαρτυρία για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την οποία ακυρώνεται η παράταση των συμβάσεων εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων. Έχοντας τονίσει και διεκδικήσει κατ΄ επανάληψη στο παρελθόν την ανάγκη ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού του –ως απαραίτητη προϋπόθεση για να βελτιωθεί η παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες– ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καλεί τους φέροντες την ευθύνη των αποφάσεων να συζητήσουν, να βρουν και να παρουσιάσουν λύσεις, προτού οι επιπτώσεις της νέας αυτής κατάστασης βαρύνουν τους πολίτες και την εικόνα των πόλεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet