Στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ μετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ μετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ συμμετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου στηρίζοντας τους συμβασιούχους εργαζόμενους στους δήμους.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, σε συνεδρίασή του τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, αποφάσισε ομόφωνα όπως:

  • Εκφράσει την αντίθεσή του στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Με την απόφασή του αυτή το Ε.Σ. ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για ιδιωτικοποίηση του τομέα της Καθαριότητας, του πρασίνου και -στο τέλος- όλων των υπηρεσιών των Δήμων.
  • Στηρίξει τον αγώνα των συμβασιούχων για μόνιμη και σταθερή εργασία και τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε Αορίστου Χρόνου.

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο Χαλανδρίου να συμμετέχουν σε όλες τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις, καθώς, επίσης, να συμμετάσχουν και σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στις 8:00 π.μ. στο ισόγειο του κτηρίου του κεντρικού δημαρχείου (Αγίου Γεωργίου 30 & Αριστείδου, Χαλάνδρι).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet