Επιτυχημένη δράση Δήμου Αμαρουσίου για τον σακχαρώδη διαβήτη
Κοινωνία

Επιτυχημένη δράση Δήμου Αμαρουσίου για τον σακχαρώδη διαβήτη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Δήμου Αμαρουσίου για τη σωστή διατροφή και τον σακχαρώδη διαβήτη.

Η εν λόγω δράση στόχο είχε τη μέτρηση των επιπέδων του σακχαρώδη διαβήτη, αλλά και τη σωστή ενημέρωση των πολιτών για τη σωστή διατροφή, σύμμαχό μας στην καταπολέμησή του.

Η δράση αποτελεί συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου, που προώθησε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, με το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, σε δήλωση του ανέφερε ότι:

«Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια μεταβολική διαταραχή η οποία αποτελεί ένα από τα συχνότερα χρόνια νοσήματα και μια από τις σημαντικότερες αιτίες πρόωρης θνησιμότητας.

»Πρόκειται για ένα χρόνιο νόσημα με κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις, το οποίο απαιτεί συντονισμένη δράση σε πολλούς τομείς.

»Η ανάπτυξη δράσεων για την καλύτερη πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη είναι μείζονος σημασίας για την καλύτερη έκβαση υγείας των ασθενών».

Με επιστολή του ο διοικητής του Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ», Εμμανουήλ Κουταλάς, ευχαριστεί τον δήμαρχο για τη συνεργασία και την υποστήριξη από τις υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία η συγκεκριμένη δράση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet