«Ευχαριστώ» Τ. Μαυρίδη σε εταιρείες που ενισχύουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» Τ. Μαυρίδη σε εταιρείες που ενισχύουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου

Θερμό ευχαριστώ σε εταιρείες που ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης απευθύνει ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου: «Βασική προτεραιότητα της διοίκησης Μαυρίδη η κοινωνική πολιτική και η ενίσχυση των κοινωνικών δομών, του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης απευθύνει ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους όσοι με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία στη χώρα επί σειρά ετών, φροντίζουν, μεριμνούν και κυρίως προσπαθούν να προσφέρουν στην κοινωνία».

Ο δήμαρχος σε σχετική δήλωσή του τονίζει: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τον αγαπητό φίλο Απόστολο Ν. Ακτσιαλή (Φαρμακείο Ακτσιαλή) που προσέφερε παιδικές τροφές για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Είναι σημαντικό νέοι επιστήμονες να επιδεικνύουν κοινωνική δράση, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και τους αδύναμους πολίτες του Δήμου σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Είναι μία ευγενική χειρονομία που μας τιμά όλους ως ανθρώπους».

Παράλληλα, ο δήμαρχος ευχαριστεί και εταιρείες κοινωνικά υπεύθυνες που ενίσχυσαν και ενισχύουν το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου και ειδικότερα τις:

  • 3 Άλφα, η οποία προσέφερε φακές και ρύζι,
  • Agrino, η οποία προσέφερε 25 κιλά γίγαντες και
  • Καραμολέγκος, η οποία τα τελευταία χρόνια προμηθεύει 100 πακέτα ψωμί του τοστ σε μηνιαία βάση.

«Πρώτιστο μέλημά μας… η καθημερινότητα των δημοτών και κατοίκων μας και στο πλαίσιο αυτό εργαζόμαστε με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή αρωγή σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη. Ταυτόχρονα γνωρίζουμε πολύ καλά πως όλες οι οικογένειες δοκιμάζονται σήμερα και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε σταθερά στο πλευρό τους και μπορούν ανά πάσα χρονική στιγμή να συντρέξουν σε εμάς για να εξετάσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον οποίο μπορούμε να επιλύσουμε το πρόβλημα που τους απασχολεί. Είμαστε μία οικογένεια και έτσι λειτουργούσαμε και στο ίδιο τέμπο θα συνεχίσουμε», τόνισε ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet