Για την… αγάπη τραγούδησε και χόρεψε ο Σύλλογος «Άγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε»
Πολιτισμός

Για την… αγάπη τραγούδησε και χόρεψε ο Σύλλογος «Άγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε»

Ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» πραγματοποίησε την Παρασκευή 23 Ιουνίου την καλοκαιρινή γιορτή με τίτλο «Για σένα και για μένα δόθηκαν οι καημοί. Τραγουδάμε και χορεύουμε τους καημούς και τις χαρές της αγάπης», στο ανοιχτό Θεατράκι «Μαγγίνα» στα Μελίσσια.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, δίνοντας συγχαρητήρια στον Σύλλογο για τη λειτουργία του και ιδιαίτερα, όπως σημείωσε, «σε μία περίοδο όπου οι Έλληνες έχουν την ανάγκη να γυρίσουν στις ρίζες τους και να αντλήσουν δύναμη από αυτές».

Στη γιορτή παρευρέθηκαν, επίσης, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μελισσίων, πατέρας Λουκάς, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΟΠΑΘ, Παναγιώτης Μούστρης, η τοπική σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Ειρήνη Βλάχου, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης Κανέλλος Γεωργόπουλος, η αντιπρόεδρος Β/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρύσα Μπάμπου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΘ Παύλος Σπαντιδέας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet