Χορευτικό υπερθέαμα από τους σπουδαστές του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού
Πολιτισμός

Χορευτικό υπερθέαμα από τους σπουδαστές του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού

Εντυπωσίασαν τους θεατές οι σπουδαστές των τμημάτων ευρωπαϊκών χορών, λάτιν, σάλσα, φλαμένκο, οριεντάλ, χιπ-χοπ, ελληνικών παραδοσιακών και κρητικών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, στη χορευτική παράσταση που έδωσαν στο Αμαλίειο Θέατρο, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης, με επιτυχία, της σπουδαστικής χρονιάς 2016-2017.

Σε ένα πλούσιο σε χορογραφίες πρόγραμμα και με την άριστη σκηνική παρουσία τους καθήλωσαν το κοινό, που απόλαυσε μια ιδιαίτερη χορευτική βραδιά.

Την παράσταση παρακολούθησε εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νικόλαος Πέππας, ο οποίος συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για το εξαιρετικό αποτέλεσμα και ευχαρίστησε τους δασκάλους για την άριστη συνεργασία. Παράλληλα μετέφερε τη βούληση και τη διαβεβαίωση του δημάρχου Γιώργου Πατούλη ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω της ΚΕΔΑ θα συνεχίζει να στηρίζει τα καλλιτεχνικά τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, τα οποία αποτελούν πόλο δημιουργίας πολιτισμού για το Μαρούσι».

Δάσκαλοι στα τμήματα χορού είναι οι: Έφη Κεραμάρη, Μαρία Θεοδωράτου, Νικόλ Καμζέλα, Καλυψώ Μάνη, Ιωάννα Ντάρλα, Στέλλα Παππά, Γιώργος Φραγκάκης.

Στην καλλιτεχνική εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Δημήτρης Σμυρνής και Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet