Ψήφισμα Δ.Σ. Αμαρουσίου για προστασία από τυχόν πλειστηριασμό κύριας κατοικίας
Κοινωνία

Ψήφισμα Δ.Σ. Αμαρουσίου για προστασία από τυχόν πλειστηριασμό κύριας κατοικίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα, στη συνεδρίαση της Τρίτης 27 Ιουνίου 2017, τη στήριξη κάθε πολίτη του Δήμου που θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να χάσει την πρώτη κατοικία του από τυχόν δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό, με εισήγηση, όπως ενημερώνει ο Δήμος, του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη.

Η ομόφωνη απόφαση ελήφθη με αφορμή τη διενέργεια πλειστηριασμού από το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου της πρώτης κατοικίας ενός πολίτη του Δήμου.

Στην απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου δηλώνει την έμπρακτη στήριξή του και υπογραμμίζει ότι «είναι αδιανόητο ένας συμπολίτης μας και η οικογένεια του να χάσουν το σπίτι τους». Δηλώνει επίσης ότι τόσο διά της παρουσίας του κατά τη διαδικασία, όσο και μέσω της Νομικής Υπηρεσίας, «δεν θα επιτρέψει τον εκπλειστηριασμό του σπιτιού τους, που θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεθούν στον δρόμο».

«Είμαστε αποφασισμένοι  να υπερασπιστούμε τους συμπολίτες μας, ώστε κανένας να μην κινδυνεύσει να χάσει την πρώτη κατοικία του, παρεμβαίνοντας δυναμικά κι αγωνιστικά στις προβλεπόμενες διαδικασίες» δήλωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet