Η ΑΛΛΗΛΟΝnet στηρίζει έμπρακτα τον ΔΟΚΜΕΠΑ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Επιχειρήσεις – Αγορά

Η ΑΛΛΗΛΟΝnet στηρίζει έμπρακτα τον ΔΟΚΜΕΠΑ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής (ΔΟΚΠΕΠΑ) του Δήμου Παπάγου – Χολαργού δέχθηκε σημαντική προσφορά επίπλων εκ μέρους της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΑΛΛΗΛΟΝnet, της εταιρείας κατασκευής και εμπορίας επίπλων «Δρομέας», και της μεταφορικής εταιρίας «Teletrans».

Συνδετικός κρίκος στην προσπάθεια υπήρξε ο κ. Γιώργος Μακρίδης, της εταιρείας MEANS4, ο οποίος εκπροσωπεί την ΑΛΛΗΛΟΝnet στην πόλη  και αναπτύσσει την πρωτοβουλία «Επανεκκίνηση», όπως ενημερώνει η πρόεδρος του ΔΟΚΠΕΠΑ, Χρύσα Παρίση.

Η ΑΛΛΗΛΟΝnet δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του τωρινού της επιτίμου προέδρου Άγγελου Παγκράτη, πρέσβη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου στην Ελβετία. Σκοπός της είναι η αλληλεγγύη προς τους νέους, στις προσπάθειές τους να προχωρήσουν στις σπουδές τους, στις καριέρες τους ή στις επιχειρηματικές τους πρωτοβουλίες, παντού στον κόσμο όπου υπάρχουν Έλληνες και κυρίως στην Ελλάδα.

Η ελληνική επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας επίπλων «Δρομέας», με έδρα τις Σέρρες, κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη 5ετία το πανευρωπαϊκό διαγωνισμό εξοπλισμού της Ε.Ε., απέσυρε τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα καλής ποιότητας από διάφορα όργανα της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες και στο Λουξεμβούργο, προσφέροντας δωρεάν μέρος των αποσυρομένων για κοινωφελείς σκοπούς.
Αρωγός στη προσπάθεια είναι η μεταφορική εταιρεία «Teletrans», με έδρα την Αθήνα και γραφεία στις Βρυξέλλες, προσφέροντας τη δωρεάν μεταφορά των επίπλων στην Ελλάδα.

Ο ΔΟΚΠΕΠΑ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην ΑΛΛΗΛΟΝnet και σε όλους όσοι συνέβαλαν στη συγκεκριμένη προσφορά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet