Εμπειρίες για τους εφήβους και ρεκόρ για τη Μαργαρώνη του ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Εμπειρίες για τους εφήβους και ρεκόρ για τη Μαργαρώνη του ΑΣΕ Δούκα

Πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες συνέλεξαν οι έφηβοι αθλητές Στίβου ΑΣΕ Δούκα Λιόλιος Βασίλης και Γιάννης Δημακουλέας, ενώ πολύτιμους βαθμούς με ρεκόρ πρόσφερε στον σύλλογο η Εμμανουέλα Μαργαρώνη, συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών, το οποίο διεξήχθη στην Πάτρα, το διάστημα 16-18 Ιουνίου 2017.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει ο σύλλογος, η Εμμανουέλα Μαργαρώνη, αθλήτρια του Γιώργου Τσαλτάκη, πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 4,48′ στα 1.500 μ. γυναικών, καταλαμβάνοντας την 9η θέση, ενώ την επόμενη μέρα σημείωσε 2,24′ στα 800μ., μένοντας μακριά από το προσωπικό της ρεκόρ (λόγω κούρασης ) και τις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Ο Βασίλης Λιόλιος, μετά τις εξετάσεις της Γ’ Λυκείου και την ελλιπή προετοιμασία του, συμμετείχε στους αγώνες θέλοντας να βρει ρυθμό ενόψει των πρωταθλημάτων της ηλικίας του, τόσο στο τριπλούν όσο και στο μήκος ανδρών. Πέτυχε μία έγκυρη προσπάθεια στο τριπλούν και με άλμα 13,45μ., έμεινε εκτός τελικού και εκτός των περσινών καλών επιδόσεων του. Επίσης -με κακές συνθήκες λόγω βροχής- σημείωσε επίδοση 6,43μ. στο μήκος, έχοντας ακόμη ένα καλό άλμα στο οποίο πάτησε μακριά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αγώνισμα του μήκους η συμμετοχή στον τελικό (12άδα) κρίθηκε στα 7,05μ., η εξάδα κρίθηκε στα 7,50μ. ενώ το χρυσό μετάλλιο «πέταξε» στα 8,30μ. (Τεντόγλου)!

Τέλος, ο Γιάννης Δημακουλεας, αν και έκανε επίδοση ίση με το προσωπικό του ρεκόρ, εντούτοις δεν ήταν αρκετή για να ανέβει ψηλά στην κατάταξη. Στάθηκε αξιοπρεπώς σε μια μεγάλη διοργάνωση και πάλεψε μέχρι τέλους πετυχαίνοντας χρόνο 4,13′ στα 1.500μ.

Λιόλιος και Δημακουλέας είναι έφηβοι και στοχεύουν στις διοργανώσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων, τόσο των εφήβων όσο και των νέων, όπου έχουν βάσιμες ελπίδες διάκρισης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet