Συνεχίζει τις επιτυχίες της η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή
Αθλητισμός

Συνεχίζει τις επιτυχίες της η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή

Σαββατοκύριακο μεγάλων επιτυχιών, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, ήταν αυτό που πέρασε για την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή, όπως μας ενημερώνει ο σύλλογος μέσω της ιστοσελίδας του.

Η αρχή έγινε με τη συμμετοχή των κολυμβητριών Ιωάννας Γεωργοπούλου και Ζωής Σιγανού με την Εθνική μας ομάδα στο Μεσογειακό Κύπελλο (Comen Cup 2017), που διεξήχθη στη Μάλτα, στο οποίο κατέκτησαν 4 μετάλλια και κατέρριψαν ένα πανελλήνιο ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο και το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο. Η Ζωή, με τη σειρά της, έκανε και εκείνη τον σύλλογο περήφανο, καθώς κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα πρόσθιο. «Κερασάκι στην τούρτα» η κατάρριψη του πανελλήνιου ρεκόρ και η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 4×100 μέτρα Μικτής Ομαδικής, όπου κολύμπησε η Ιωάννα ύπτιο και η Ζωή πρόσθιο.

Παράλληλα, διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων όπου ο σύλλογος της Αγίας Παρασκευής εκπροσωπήθηκε από 5 κολυμβήτριες και 3 κολυμβητές.

Οι αθλητές είχαν συμμετοχή σε 8 τελικούς και κατέκτησαν την 10η θέση στη βαθμολογία των Γυναικών, ανάμεσα σε περισσότερες από 75 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα.

Επόμενος και κορυφαίος στόχος της χρονιάς τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κατηγοριών που θα διεξαχθούν στον Βόλο από 6-9/7 και στην Πάτρα από 13-16/7.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet