Συμπολιτεία: Ο Δήμος Πεντέλης πληρώνει την «προσωπική αλληλογραφία» Στεργίου
Πολιτική

Συμπολιτεία: Ο Δήμος Πεντέλης πληρώνει την «προσωπική αλληλογραφία» Στεργίου

Στο θέμα του πιθανολογούμενου κλεισίματος του Ταχυδρομικού Καταστήματος στην Πεντέλη παρεμβαίνει η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, κατηγορώντας τον δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη ότι αναγκάζει τον Δήμο να «να πληρώνει» τις «προσωπικές αλληλογραφίες» τους με διάφορους «αρμοδίους».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της, η Συμπολιτεία αναφέρει:

Δεν είναι η πρώτη και δυστυχώς δεν θα είναι ούτε η τελευταία φορά, που ο Δήμος Πεντέλης καλείται να πληρώσει τις δήθεν εμπιστευτικές επαφές και την «προσωπική αλληλογραφία» του δημάρχου Στεργίου με παράγοντες της κεντρικής εξουσίας.

Όπως όλα δείχνουν, μετά το Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης, που οι ατυχείς χειρισμοί Στεργίου το οδήγησαν σε «λουκέτο», και το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Πεντέλη σε λίγο καιρό θα κλείσει.  Άλλη μια κρίσιμη υπηρεσία μιας από τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου μας χάνεται, καθώς ο κ. Στεργίου επιμένει να θέλει να είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε κάθε ζήτημα, αγνοώντας προκλητικά τις αλλεπάλληλες προτάσεις συνεργασίας της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ πάνω σε σημαντικά θέματα της καθημερινότητας των δημοτών.

Ακολουθώντας τη διχαστική γραμμή που από την αρχή έχει επιλέξει, απορρίπτοντας με προσβλητικό τρόπο τη διαμεσολάβηση -ακόμη και τη συμβουλή- οποιουδήποτε άλλου (γιατί, άραγε, μήπως για να μην αποκαλυφθεί ότι οι δήθεν διασυνδέσεις του με τα κέντρα εξουσίας είναι μόνο στο μυαλό του;), προτιμά να καταδικάζει τον Δήμο και τους πολίτες του σε αλλεπάλληλες ήττες.

Για τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ οι διαδοχικές αυτές ήττες δεν αποτελούν λόγο πανηγυρισμού. Απεναντίας, ανησυχούμε βαθύτατα καθώς βλέπουμε όλα όσα με κόπο κτίστηκαν τα περασμένα χρόνια να γκρεμίζονται ένα προς ένα, σαν «τραπουλόχαρτα», εξαιτίας του ακατανόητου πείσματος ενός ξεπερασμένου από τα γεγονότα δημάρχου. Γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε να δηλώνουμε την ανάγκη για εκλογή δημοτικής Αρχής που θα επιδιώκει συνεργασία με άλλες παρατάξεις, φορείς και πολίτες, ώστε έτσι να πάει μπροστά τον Δήμο μας και ναβελτιώνει την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.

Ας ελπίσουμε μέχρι τη λήξη της θητείας του ότι ο κ. Στεργίου θα καταφέρει να συνειδητοποιήσει, έστω και στη δύση της αυτοδιοικητικής πορείας του, ότι… νυν υπέρ πάντων ο Δημότης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet