Μεγάλη επιτυχία είχε ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας στη Μεταμόρφωση
Αθλητισμός

Μεγάλη επιτυχία είχε ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας στη Μεταμόρφωση

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Κουκουβαούνων και Α.Ο. Αγίου Δημητρίου Πειραιά. Πρόκειται για μια ξεχωριστή αθλητική συνάντηση που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Μεταμόρφωσης και ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης» για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου, καθώς και της Τράπεζας Αγάπης.

Ο Σύλλογος «Αγάπη για Ζωή» προσέφερε ένα αμαξίδιο για τις ανάγκες των παιδιών του Ειδικού Σχολείου, ενώ συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το συσσίτιο της Τράπεζας Αγάπης που πραγματοποιεί ο Ιερός Ναός Μεταμόρφωσης Σωτήρος.

Κατά τη διάρκεια της δράσης τιμήθηκαν για τη μεγάλη φιλανθρωπική και κοινωνική προσφορά τους ο Σύνδεσμος «Κωστάκης Μεσογίτης» και ο Σύλλογος «Αγάπη για Ζωή»«, ενώ βραβεύτηκαν ο Δήμος Μεταμόρφωσης και οι ομάδες των παλαιμάχων που συμμετείχαν σ΄ αυτή τη σπουδαία εκδήλωση.

Τιμητική, επίσης, βράβευση έλαβε ο κ. Βασίλης Μεσογίτης, σύζυγος της αείμνηστης Νίτσας Μεσογίτη, ιδρυτών του Συνδέσμου Αιμοδοτών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Μεταμόρφωσης, Φώτης Παπαδόπουλος, τα Διοικητικά Συμβούλια του Συνδέσμου «Κωστάκης Μεσογίτης», του Συλλόγου «Αγάπη για Ζωή», της Α.Ε. Μεταμόρφωσης, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου, Πάνος Χριστοφιλέας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet