ΔΑΣ Πεντέλης: Γυρνάμε την πλάτη στον απεργοσπαστικό μηχανισμό Στεργίου
Κοινωνία

ΔΑΣ Πεντέλης: Γυρνάμε την πλάτη στον απεργοσπαστικό μηχανισμό Στεργίου

«Την ίδια στιγμή που απολύονται χιλιάδες συνάδελφοί μας και η θέση μας είναι στους δρόμους τους αγώνα στο πλευρό τους, ο δήμαρχος Πεντέλης καλεί για… ενημέρωση και συζήτηση εργαζομένους του Δήμου στην Καθαριότητα» καταγγέλλει η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασίας Πεντέλης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής έχει προκηρύξει στάση εργασίας στις 12:00 και συγκέντρωση στις 13:00 στο ΥΠ.ΕΣ. και καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ΔΑΣ Πεντέλης, η δημοτική Αρχή του Δήμου την ίδια στιγμή, «αψηφώντας την προκηρυγμένη στάση, λειτουργεί ως απεργοσπαστικός μηχανισμός και διαχωρίζει τους εργαζομένους σε συμβασιούχους και μόνιμους και επιλέγει, όχι τυχαία, την ίδια στιγμή να τους καλέσει για ενημέρωση».

«Καλούμε τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη στους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς της δημοτικής Αρχής και να πάρουν μέρος μαζικά στη συγκέντρωση του Συνδικάτου ΟΤΑ για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις» καταλήγει η ανακοίνωση της οργάνωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet