Αναβάλλει… το θέμα του κτήματος Ιόλα ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Ποιότητα Ζωής

Αναβάλλει… το θέμα του κτήματος Ιόλα ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Αναβάλλεται για επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής η συζήτηση για το θέμα της αφοράς του κτήματος Ιόλα, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος. Μάλιστα, η διοίκηση του Δήμου πρόκειται να πραγματοποιήσει συνάντηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων προκειμένου να συζητηθεί το θέμα.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής σημειώνει:

Τον Νοέμβριο του 2016, με διαπαραταξιακή πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε «κατ΄ αρχήν» την απευθείας αγορά του κτήματος-βίλας Ιόλα από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Τον Ιανουάριο του 2017 έγινε στο δημαρχείο συνάντηση του δημάρχου και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης με τον σημερινό ιδιοκτήτη, στην οποία συζητήθηκε το θέμα του ακινήτου και της αγοράς του.

Τις τελευταίες μέρες, εν όψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 12 Ιουλίου, διακινούνται απόψεις και θέσεις που δείχνουν, κατά τη γνώμη μου, κενά ενημέρωσης γύρω από το θέμα.

Για τον λόγο αυτόν, αποφασίσαμε σήμερα (σ.σ.Q Τρίτη 11 Ιουλίου) να καλέσουμε άμεσα τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων και όποιον άλλο/-η δημοτικό σύμβουλο θέλει σε συνάντηση ενημέρωσης – εργασίας και να αναβάλλουμε τη λήψη απόφασης για το θέμα Ιόλα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα διεξαχθεί σύντομα.

Θέλω να ελπίζω ότι θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι όλοι/-ες μας μετά από αυτό. Ελπίζω και εύχομαι να υπάρξει ένα καλό κλίμα συνεννόησης με διευκρινίσεις – επεξηγήσεις επί του θέματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet