Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Δήμος Πεντέλης: Προχωρούν οι διαδικασίες για εντάξεις περιοχών στο Σχέδιο

0
392 Προβολές

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ένταξη της 3ης και 4ης γειτονιάς των Μελισσίων, και περιοχής της Νέας Πεντέλης στο σχέδιο πόλης, καθώς και η αναθεώρηση του σχεδίου πόλης των Μελισσίων, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης, απαντώντας σε ανακοίνωση της παράταξης Συμπολιτεία.

Η διοίκηση τονίζει ότι η «αποτυχημένη οικονομικά και λειτουργικά», όπως τη χαρακτηρίζει, διοίκηση του πρώην Δήμου Μελισσίων «δεν δικαιούται να μιλά για κοροϊδία της διοίκησης Στεργίου», όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Δεν δικαιούται η Συμπολιτεία που κατά την τετραετή αποτυχημένη οικονομικά και λειτουργικά διοίκηση στον πρώην Δήμο Μελισσίων, νυν Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, για πράγματα που δεν έπραξε, να ομιλεί για κοροϊδία της διοίκησης Στεργίου, αναφορικά με το Σχέδιο πόλης 3ης – 4ης Γειτονιάς Μελισσίων, την αναθεώρηση Σχεδίου των Μελισσίων και την ένταξη σε Σχέδιο Πόλης περιοχής της Νέας Πεντέλης.

Ειδικότερα και επί του θέματος ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι:

  • Η ένταξη στο σχέδιο της 3ης – 4ης γειτονιάς έφυγε από τα τοπικά όρια αποφάσεων που ολοκληρώθηκαν και ήδη βρίσκεται στην Περιφέρεια.
  • Η αναθεώρηση του σχεδίου των Μελισσίων βρίσκεται στο ΣΥΠΟΘΑ έχοντας παρθεί οι επιβαλλόμενες δημοτικές αποφάσεις.
  • Η ένταξη στο σχέδιο πόλης περιοχής της Νέας Πεντέλης είναι στη διαδικασία συμπλήρωσης του φακέλου μετά από διορθώσεις που ζητήθηκαν από την Περιφέρεια.

Οι ανακοινώνεις, φωτοβολίδες εντυπωσιασμού της Συμπολιτείας, μόνο σύγχυση στον πολίτη και κακό σ΄ αυτήν κάνουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up