Χοροί & μουσικές… του κόσμου παρουσιάστηκαν στο δημαρχείο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Χοροί & μουσικές… του κόσμου παρουσιάστηκαν στο δημαρχείο Κηφισιάς

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποίησε την τελευταία αθλητική εκδήλωση για την περίοδο 2016-2017, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, στο κατάμεστο από κόσμο «αίθριο» του δημαρχείου Κηφισιάς.

Η εκδήλωση «Χοροί και Μουσικές του Κόσμου» περιελάμβανε χορογραφίες που επιμελήθηκαν οι δάσκαλοι χορού από τα Τμήματα Εκπαίδευσης Χορών Ενηλίκων του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας».

Oι εκπαιδευτές των Τμημάτων Χορού του Νομικού Προσώπου Βασιλική Μουζή, Γιώργος Τραχανής, Yuri Dimitrof, Μαρία Μπελεφάντη χόρεψαν μαζί με τους συμμετέχοντες και απέσπασαν το χειροκρότημα του κοινού.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικήτας Κόκκαλης, ο οποίος ανέφερε ότι ο χορός είναι μία από τις καλύτερες αεροβικές ασκήσεις και προσκάλεσε το κοινό να εγγραφεί στα αντίστοιχα Τμήματα του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, επίσης, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας, Μιχάλης Καυγαλάκης, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «Μένανδρος», Πόλυ Αστερίου, η πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, ο εντεταλμένος σύμβουλος Επιχειρηματικότητας Ευάγγελος Αυλήτης, και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Αγγελική Βαλασοπούλου.

Στο τέλος της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν αναμνηστικά έπαθλα και έπαινοι σε όλους τους χορευτές από τους επισήμους παρευρισκόμενους.

Οι αθλούμενοι και αθλούμενες, συμμετέχοντες στα Προγράμματα του Δήμου, χόρεψαν τα εξής μουσικά κομμάτια: rumba, salsa, pop oriental, cha-cha-cha, argentine tango, european tango, oriental drum solo, bachatta, argentine vals, oriental μπουζούκι solo, χασάπικο, oriental mesance, χορό σε ποτήρια, samba, bachattango, milonga, old style oriental, tango show, cha-cha-cha show.

Επίσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει δύο υπέροχους χορούς από τα ζευγάρια των δάσκαλων Χορού: Ένα tango από τον Γιώργο Τραχανή και τη συνεργάτιδά του Άρτεμη Λούτα και μία rumba από τον Yuri Dimitrov και τη συνεργάτιδά του Στεφανία Τσέρτου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης καθώς και την αναφορά σε κάθε χορό, έκανε η χορογράφος Έφη Κεραμάρη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet