Συνεπήρε τους θεατές του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου
Πολιτισμός

Συνεπήρε τους θεατές του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου

Σε μία αυθεντική ατμόσφαιρα με τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η δημοφιλής ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique έστησαν μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι χιλιάδες θεατές που πλημμύρισαν το Αίθριο Θέατρο απόλαυσαν με την καθηλωτική ερμηνεία της Ελένης Τσαλιγοπούλου τις νέες και τις παλαιότερες επιτυχίες της, σπουδαία δημοτικά και παραδοσιακά τραγούδια,  ρεμπέτικα και αξέχαστα τραγούδια καταξιωμένων συνθετών, όπως του Χατζηδάκι, του Τσιτσάνη, του Θεοδωράκη, του Παπάζογλου, κ.ά., αλλά και τα ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο άλμπουμ της Ελένης και των bogaz.

Το ακροατήριο συμμετείχε στο συναρπαστικό αυτό μουσικό ταξίδι σιγοτραγουδώντας και εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του με το παρατεταμένο χειροκρότημά του.

Τη συναυλία απόλαυσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη από καρδιάς την καταξιωμένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, που με την υπέροχη φωνή της χάρισε σε όλους μία μαγευτική μουσική βραδιά, ενώ απευθυνόμενος στους παριστάμενους τους διαβεβαίωσε ότι «το Μαρούσι θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε πολιτιστικά δρώμενα και στην προαγωγή της ελληνικής παράδοσης και του πολιτισμού μας».

Τη συναυλία παρακολούθησαν, επίσης, η επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός, η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 με τα φημισμένα Russian Ballet Theater που παρουσιάζουν το αριστούργημα του Pyotrllyich Tchaikovsky «Η Ωραία Κοιμωμένη». «Η Ωραία Κοιμωμένη» έρχεται να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον παραμυθένιο κόσμο του κλασικού μπαλέτου στις 9 το βράδυ στο Αίθριο Θέατρο(Λ. Κηφισιάς 219, Μαρούσι).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet