Ψήφισμα Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας για άμεση απελευθέρωση της Ηριάννας Β.Λ.
Περιφέρεια Αττικής

Ψήφισμα Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας για άμεση απελευθέρωση της Ηριάννας Β.Λ.

Ψήφισμα με το οποίο ζητεί την άμεση απελευθέρωση της Ηριάννας Β.Λ., η οποία καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση, καθώς μερικό αποτύπωμα σε γεμιστήρα ενός όπλου από αυτά που βρέθηκαν στην Πολυτεχνειούπολη της Αθήνας φέρεται να ταιριάζει γενετικά με το δικό της DNA, εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας.

Στο ψήφισμά της η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας αναφέρει:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας, υποστηρίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώνει τη φωνή της με όλους εκείνους που στέκονται απέναντι στην 13χρονη άδικη και αστήρικτη καταδίκη της Ηριάννας Β.Λ., η οποία έγινε με εντελώς ανεπαρκή αποδεικτικά στοιχεία.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας καταδικάζει την ποινικοποίηση προσωπικών σχέσεων και κοινωνικών συναναστροφών, εκτιμά δε ότι τέτοιες αποφάσεις πλήττουν τόσο το κύρος της δικαιοσύνης όσο και της ίδιας της δημοκρατίας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας θεωρεί επιβεβλημένη την επανεξέταση και ανατροπή της άδικης αυτής απόφασης και στηρίζει την επιτυχή έκβαση της αίτησης αναστολής για την άμεση απελευθέρωση της Ηριάννας Β. Λ. από τη φυλακή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet