Συνεχίζει με Χουχουλή στο «τιμόνι» ο Πανερυθραϊκός – «Εμβληματικές» ανανεώσεις
Αθλητισμός

Συνεχίζει με Χουχουλή στο «τιμόνι» ο Πανερυθραϊκός – «Εμβληματικές» ανανεώσεις

Με τις… εμβληματικές παρουσίες του προπονητή Δημήτρη Χουχουλή και του αρχηγού Τάσο Καλλιανιώτη θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο η ανδρική ομάδα του Πανερυθραϊκού.

Ο Δημήτρης Χουχουλής, ο άνθρωπος που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας των Βορείων Προαστίων, θα παραμείνει Βόρεια, διατηρώντας παράλληλα υπό την εποπτεία του όλα τα τμήματα, ως αρχιπροπονητής του συλλόγου, «με μοναδικό στόχο να διατηρήσουμε όλοι μαζί τον Πανερυθραϊκό μας ισχυρό σε όλα τα επίπεδα και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις Ακαδημίες, διότι αυτό είναι το μέλλον και η επόμενη μέρα της Ερυθραίας!», όπως σημειώνεται στον λογαριασμό της ομάδας στο facebook.

Από κοντά ο αρχηγός Τάσος Καλλιανιώτης θα συνεχίσει να δίνει και την ψυχή του για την ομάδα των Βορείων Προαστίων, για 9ο συνεχόμενο χρόνο.

«Ο αρχηγός αποτελεί αναμφίβολα τεράστιο κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του συλλόγου μας, όντας ένας εκ των σημαντικότερων παικτών που φόρεσε ποτέ τη φανέλα του ΠΑΣ. Η περσινή ατυχία, με τον σοβαρότατο τραυματισμό, του στέρησε τη δυνατότητα να προσφέρει εκείνα που μπορεί και όλοι περιμέναμε, ωστόσο φέτος αναμένουμε να κάνει και πάλι αυτό που ξέρει καλύτερα… Να είναι ο πιο σκληρός “πολεμιστής”, δείχνοντας με αυταπάρνηση το δρόμο και στους υπόλοιπους», αναφέρει ο Πανερυθραϊκός.

Ο παίκτης, μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανερυθραϊκό Α.Σ., επισήμανε:

«Είναι πραγματικά πολύ όμορφο συναίσθημα να αγωνίζεται κανείς με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού. Αποτελεί τιμή μου που τόσο ο κόουτς Χουχουλής, όσο και η διοίκηση, με εμπιστεύονται για 9ο συναπτό έτος, ειδικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό της περσινής σεζόν. Ήταν διαρκώς στο πλευρό μου και με στήριξαν στα δύσκολα, γεγονός που φανερώνει πάρα πολλά για μένα. Ευελπιστώ ότι και φέτος το κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής” θα είναι κατάμεστο σε κάθε ματς κι εμείς, από την πλευρά μας, πιστεύω ότι θα χαρίσουμε στους φιλάθλους μας πολύ ωραίο μπάσκετ και νίκες, κάνοντάς τους χαρούμενους και ευτυχισμένους! Τα υπόλοιπα στο παρκέ…».

Παρέμεινε και ο Γιαουρτόγλου

Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. ανακοίνωσε, επίσης, την παραμονή του «μαέστρου» της ομάδας, Λουκά Γιαουρτόγλου, για ακόμη ένα χρόνο.

Αυτή θα είναι η 5η περίοδος που ο «υπαρχηγός» θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, «κλείνοντας τα αυτιά του στις “σειρήνες” και παραμένοντας πιστός στον Πανερυθραϊκό μας», όπως τονίζει ο σύλλογος στη σχετική ανάρτησή του.

Στις πρώτες του δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανερυθραϊκό Α.Σ., ο Λουκάς Γιαουρτόγλου υπογράμμισε:

«Τέλος καλό, όλα καλά! Κάναμε μία σοβαρή κουβέντα με τον κόουτς Χουχουλή και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε για 5η χρονιά στην Ερυθραία και 8η συνολικά που θα είμαστε μαζί και θα συνεργαζόμαστε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την κατάληξη αυτή, αλλά και για το κλίμα που είχε η μεταξύ μας συζήτηση.

»Ο Πανερυθραϊκός αποτελεί ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον για εμένα. Είναι αλήθεια ότι από την πρώτη χρονιά του ερχομού μου στην ομάδα, ο Πανερυθραϊκός με “αγκάλιασε” και με αντιμετώπισε σαν δικό του παιδί. Να έχουμε την υγεία μας, πρώτα απ’ όλα, και σας περιμένουμε με τη νέα αγωνιστική χρονιά όλους δίπλα μας”.

Τέλος, με την ομάδα της Ν. Ερυθραίας ανανέωσε, για ακόμη έναν χρόνο, και ο Τάσος Αντωνίου.

«Ο Τάσος, με το ήθος, την ταπεινότητα και την εργατικότητα που τον διακρίνει, έχει κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόουτς Χουχουλή, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι θα φορέσει για 4η συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα της ομάδας μας», σημειώνει ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων.

Μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανερυθραϊκό Α.Σ., ο Τάσος Αντωνίου επισήμανε:

«Τέταρτος χρόνος μου στην ομάδα και δεν κρύβω ότι αισθάνομαι και χαρούμενος, αλλά και δικαιωμένος από αυτή την εξέλιξη. Ο κόουτς Χουχουλής είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός προπονητής, που προσπαθεί να παίρνει -και σχεδόν πάντα το καταφέρνει- το 100% απ΄τους παίκτες του και αν μη τι άλλο το ότι μου δείχνει για τέταρτο χρόνο την εμπιστοσύνη του σημαίνει πολλά για μένα. Οφείλω, λοιπόν, ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο στον κόουτς, όσο και στη διοίκηση του Πανερυθραϊκού, κι απ’ την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι και τις περασμένες χρονιές… Να δίνω, δηλαδή, και την ψυχή μου για τη φανέλα. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία, κάνοντας και πάλι υπερήφανους τους φιλάθλους μας!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet