Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Το όνειρο ενός γελοίου… ξεδιπλώνεται στο Θέατρο της Ρεματιάς

0
150 Προβολές

​Ένα από τα πλέον εμβληματικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας έρχεται στο Φεστιβάλ Ρεματιάς – «Νύχτες Αλληλεγγύης» τη Δευτέρα 17 Ιουλίου. «Το όνειρο ενός γελοίου», του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, μεταφέρει στη σκηνή υπό μορφή θεατρικού μονολόγου ο Θωμάς Κινδύνης σε σκηνοθεσία Άννας-Σεβαστής Τζίμα.

Η ονειρική πραγματικότητα αποδίδεται στη σκηνή με τη συμβολή σύγχρονων τεχνολογικών μέσων και ψηφιακών προβολών και το ονειρικό θεατρικό οδηγεί το θεατή σε ένα υπερβατικό ταξίδι αυτογνωσίας με όχημα τον εσώτερο ψυχισμό και προορισμό τα ανθρώπινα ιδανικά, τον προσωπικό πολιτισμό και την αγάπη.

Μετάφραση, Σκηνοθεσία: Άννα-Σεβαστή Τζίμα

Διασκευή κειμένου – Ερμηνεία: Θωμάς Κινδύνης

Μουσική: Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης

Σκηνικά: Κωνσταντίνα Μαρδίκη

Φωτισμοί – Video προβολές: Παναγιώτης Λαμπής

Μακιγιάζ: Διονυσία Κωνσταντίνου

Μορφές Έκφρασης.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου ο διοργανωτής Δήμος Χαλανδρίου ζητεί την προαιρετική συνεισφορά των πολιτών σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Μάλιστα, ο Δήμος τονίζει ότι «το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση».

Σημειώνεται ότι στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου) υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up