Συνεχίζουν με Μάλαμα οι γυναίκες του ΚΑΟ Μελισσίων
Αθλητισμός

Συνεχίζουν με Μάλαμα οι γυναίκες του ΚΑΟ Μελισσίων

Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας, για ακόμα δύο χρόνια, με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας, Μαργαρίτα Μάλαμα.

«Μετά την επιτυχημένη πρώτη της περίοδο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, στόχος της coach για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι να παρουσιάσει ένα σύνολο ακόμα πιο ανταγωνιστικό, ώστε ν’ ανταπεξέλθει, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, στις προκλήσεις του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας» αναφέρει ο σύλλογος στην ιστοσελίδα του.

Παράλληλα, κοινή επιθυμία διοίκησης και προπονητικού επιτελείου είναι να αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια, ακόμα πιο αποτελεσματικά και σύγχρονα, το επιτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας του Συλλόγου, που στηρίζεται κατά βάση σε νέες και φιλόδοξες αθλήτριες. Προς αυτή την κατεύθυνση και στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος του ΚΑΟ Μελισσίων, η Μαργαρίτα Μάλαμα αναλαμβάνει και την τεχνική καθοδήγηση ολόκληρης της γυναικείας πυραμίδας, με στόχο τη στελέχωση της γυναικείας ομάδας με αθλήτριες οι οποίες θα προέρχονται από τις υποδομές του Συλλόγου, που αριθμούν 110 κορίτσια και είναι από τις μαζικότερες σε όλη την Αττική.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με τον Σύλλογο των Μελισσίων. Αυτό που έχω καταλάβει έως τώρα είναι ότι η φιλοσοφία των ανθρώπων που διοικούν τον ΚΑΟ Μελισσίων ταιριάζει πολύ στον δικό μου τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Ο στόχος μας είναι βάλουμε τις βάσεις για κάτι καλό για τη συνέχεια, διατηρώντας πάντα τη γυναικεία ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο στην Α2 Κατηγορία και ταυτόχρονα χτίζοντας τις υποδομές και ακαδημίες των κοριτσιών με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν τα κορίτσια μας να δουλεύουν σε ποιοτικό και στοχευμένο πρόγραμμα ανάλογα με την ηλικία τους», ήταν τα πρώτα λόγια της Μαργαρίτας Μάλαμα μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μαζί της, στο προπονητικό team της ομάδας παραμένει ο Παντελής Οικονόμου.

Νέα αποκτήματα, ανανεώσεις και αποχωρήσεις

Εν τω μεταξύ, ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την αρχηγό και «σημαία» της ομάδας, Κέλλυ Καραβέλη και την playmaker Άννυ Κοιλιαρίδη. Η πρώτη προέρχεται από τις Ακαδημίες του Συλλόγου και θ’ αγωνιστεί για μία ακόμα περίοδο με τα πορτοκαλί και η δεύτερη θα βρίσκεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στη Μελίσσια ως αναπόσπαστο πλέον μέλος της «οικογένειας» του ΚΑΟ Μελισσίων, στον οποίο προσφέρει τα μέγιστα.

Στην ομάδα παραμένει, μετά και από την καλύτερή της αγωνιστική χρονιά και η Χρύσα Δούρου, η οποία προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου. Παράλληλα και με βάση το πλάνο του ΚΑΟ Μελισσίων, που δίνει βάρος στην αξιοποίηση των δικών του κοριτσιών, αλλά και νέων σε ηλικία παικτριών στην ομάδα, συνεχίζουν και οι Γιώτα Κουρούβανη, Χρυσαυγή Βαγδατλή και Χαρά Νικολέτου. Σημαντική προσθήκη και η προώθηση της ταλαντούχας Δέσποινας Καραχάλιου από την ομάδα των Νεανίδων.

Επίσης, ο σύλλογος ευχαριστεί τις Εύη Τζουγκράκη, Κική Καλημέρη και Άγη Παπαδρόσου, για την προσφορά τους στην περσινή επιτυχημένη χρονιά και τους εύχεται καλή επιτυχία με δύναμη και υγεία στις νέες τους ομάδες.

Ο ΚΑΟΜ κάνει ιδιαίτερη μνεία στην ιστοσελίδα του στην αθλήτρια Μάρια Καπερώνη, η οποία απεχώρησε από την ενεργό δράση, κλείνοντας την καριέρα της στον σύλλογο των Βορείων Προαστίων, μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης αγωνιστικής παρουσίας.

Τέλος, ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Άννας Χιώτη. Τα τελευταία χρόνια η Άννα αγωνίστηκε στο Περιστέρι, τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (Α1), τον Σπόρτιγκ (Α2), την ΑΕΚ Περιστερίου και τον Άρη Πετρούπολης (Α2).

Πρόκειται για μία παίκτρια που καλύπτει τις θέσεις κοντά στη ρακέτα (center, 25 ετών, 187εκ.) και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα με την εμπειρία της, παρά το μικρό της ηλικίας της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet