Δυναμικό live από τον Μπάμπη Στόκα στο Φεστιβάλ Κηφισιάς
Πολιτισμός

Δυναμικό live από τον Μπάμπη Στόκα στο Φεστιβάλ Κηφισιάς

Μία στάση στην Κηφισιά, στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο, έκανε την Τετάρτη 19 Ιουλίου ο ερμηνευτής Μπάμπης Στόκας στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας του που φέρει τον τίτλο «Μ΄ αγγίζεις και χαμογελάς».

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του, χάρισε στο κοινό ένα μουσικό ταξίδι από το χθες στο σήμερα, μέσα από τη μοναδική του ικανότητα να κινείται με άνεση και αγάπη τόσο σε ηλεκτρικές μπαλάντες όσο και σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα. Μαζί του η Βίκυ Καρατζόγλου, μία νέα ερμηνεύτρια με αισθαντική φωνή και σπουδαίες ερμηνευτικές ικανότητες που της δίνουν εφαλτήριο για ένα λαμπρό μέλλον στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Το κοινό απήλαυσε μία συναυλία από όλη την προσωπική πορεία του Μπάμπη Στόκα, από την εποχή των μεγάλων επιτυχιών των Πυξ-Λαξ, μέχρι τα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του, αλλά και πολλά τραγούδια γνωστά και αγαπημένα και διασκευές από τους δύο ερμηνευτές.

Ήταν ένα δυναμικό live στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς, μια συναυλία που χάρηκαν κοινό και καλλιτέχνες!!!

Τη συναυλία παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό πριν την έναρξη της συναυλίας, ο αντιπρόεδρος, Νικήτας Κόκκαλης και τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Ελευθερία Ρούσσου και Κωνσταντίνος Λάσκαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet