Εργαζόμενοι του ΣΠΑΠ καθάρισαν την περιοχή πέριξ του Πυροφυλακίου Μελισσίων
Αυτοδιοίκηση

Εργαζόμενοι του ΣΠΑΠ καθάρισαν την περιοχή πέριξ του Πυροφυλακίου Μελισσίων

Εργαζόμενοι του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) καθάρισαν από ξερόχορτα και σκουπίδια την περιοχή γύρω από το Πυροφυλάκιο Μελισσίων στο Δάσος Παπαδημητρίου, καθώς και τους γύρω δρόμους της περιοχής των εξοχικών.

Οι εργαζόμενοι του Συνδέσμου ήταν εξοπλισμένοι με μηχανολογικό εξοπλισμό και προέβησαν σε αποψίλωση και καθαρισμό ξερών χόρτων και ξερών κλαδιών στον περιβάλλοντα χώρο του Πυροφυλακίου, καθώς και στους γύρω δρόμους της συγκεκριμένης περιοχής. Στον καθαρισμό συμμετείχαν, επίσης, νεαροί εθελοντές του ΣΠΑΠ.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε σχετικά:

«Ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζομένους και στους νεαρούς εθελοντές του Συνδέσμου μας. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε επιφυλακή, οι εργαζόμενοι και οι νεαροί εθελοντές του ΣΠΑΠ καθάρισαν τον χώρο έξω από το Πυροφυλάκιο των Μελισσίων στο Δάσος Παπαδημητρίου, καθώς και τη γύρω περιοχή.

»Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βλέπουμε τα νέα παιδιά να στρατεύονται στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και του Πεντελικού. Η ευαισθητοποίηση των νέων παιδιών στην προστασία του περιβάλλοντος ήταν και θα συνεχίσει να είναι μία από τις σημαντικές μας προτεραιότητες στον ΣΠΑΠ με στόχο η νέα γενιά που θα μας διαδεχθεί αύριο και θα αναλάβει την προσπάθεια για τη διαφύλαξη του Πεντελικού περιβάλλοντος να είναι καλύτερη από τη δική μας. 

»Ελπίζω τα παιδιά αυτά να τα μιμηθούν και άλλα πολλά ακόμη συνομήλικά τους. Το μήνυμα που εμείς παίρνουμε στον ΣΠΑΠ είναι ελπιδοφόρο, μια και το εθελοντικό κίνημα στην περιοχή μας όλο και δυναμώνει, γεγονός που μας δίνει χαρά, αλλά και κουράγιο να συνεχίσουμε, με την προσδοκία σε κάθε επόμενη δράση να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι από τις προηγούμενες δράσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet