Συνεργασία παιδαγωγών Παιδ. Σταθμών Δήμου Παπάγου-Χολαργού με τα ΤΕΙ Αθήνας
Κοινωνία

Συνεργασία παιδαγωγών Παιδ. Σταθμών Δήμου Παπάγου-Χολαργού με τα ΤΕΙ Αθήνας

Καινοτόμες ιδέες και σύγχρονες παιδαγωγικές μέθοδοι υλοποιούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Παπάγου – Χολαργού (ΔΟΚΜΕΠΑ).

Συγκεκριμένα, χθες, Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΚΜΕΠΑ η πρόταση της προϊσταμένης του Β΄ Τμήματος Προσχολικής Αγωγής, Μαρίας Πούμπρου, για συνεργασία των παιδαγωγών του με καθηγητές του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του ΤΕΙ Αθήνας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Η συνεργασία της ακαδημαϊκής κοινότητας προσχολικής αγωγής με τους επαγγελματίες παιδαγωγούς καθίσταται, όπως ενημερώνει ο Οργανισμός, ιδιαιτέρως ωφέλιμη, καθώς καινοτόμες ιδέες και σύγχρονες παιδαγωγικές (project, ανοιχτές τάξεις, τέχνη στον παιδικό σταθμό, παιδική λογοτεχνία κ.ά.) μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Οι δράσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος του παιδικού σταθμού, θα σχεδιαστούν, σύμφωνα με τον ΔΟΚΜΕΠΑ, άρτια, με σεβασμό στα παιδιά, στο προσωπικό και τον χώρο, ενώ θα δοθεί σχετικό ενημερωτικό υλικό στους γονείς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet