Μετά τη ζέστη έρχονται βροχές, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι
Περιβάλλον

Μετά τη ζέστη έρχονται βροχές, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι

Ισχυρές βροχές, χαλάζι και πολύ δυνατοί άνεμοι διαδέχονται τη ζέστη των προηγούμενων ημερών, σύμφωνα με δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα, η πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού αναμένεται από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης και από τα δυτικά της χώρας όπου αναμένεται να σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπου από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν μέχρι το απόγευμα το Ιόνιο (εκτός Κέρκυρας), η δυτική Στερέα, η δυτική Πελοπόννησος και η κεντρική Μακεδονία και μέχρι το βράδυ η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Άστατος θα είναι ο καιρός και αύριο, Παρασκευή, με τοπικές βροχές και καταιγίδες το πρωί και το μεσημέρι κυρίως στα βορειοανατολικά της χώρας. Στην υπόλοιπη Ελλάδα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3-5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: in.gr/ Newsroom ΔΟΛ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet