Καθαρισμοί ελεύθερων χώρων και απολυμάνσεις στο Ηράκλειο Αττικής
Κοινωνία

Καθαρισμοί ελεύθερων χώρων και απολυμάνσεις στο Ηράκλειο Αττικής

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι άνθρωποι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής πάντως συνεχίζουν να δουλεύουν για να βελτιώσουν την εικόνα της πόλης, τόσο με έργο, όσο και με την εκπλήρωση των εποχιακών αναγκών, όπως ενημερώνει ο Δήμος. Έτσι, στο τελευταίο της στάδιο μπαίνει η εκστρατεία καθαρισμού και αποψίλωσης των ελεύθερων χώρων του Δήμου, προκειμένου να προστατευτεί η πόλη από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς. Παράλληλα, ξεκίνησαν απολυμάνσεις, απεντομώσεις, ψεκασμοί για την αντιμετώπιση των κουνουπιών, μυοκτονίες σε κοινόχρηστους χώρους και σημεία υψηλής επικινδυνότητας.

Συνεχίζεται ο καθαρισμός ελεύθερων χώρων

Στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας, ο Δήμος συνεχίζει τον καθαρισμό και την αποψίλωση από ξερόχορτα και πάσης φύσης εύφλεκτα υλικά τόσο στους δημοτικούς χώρους, όσο και σε ιδιωτικούς των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν ανταποκρίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος στις αρχές του καλοκαιριού. Ευτυχώς, όπως ενημερώνει ο Δήμος, «είναι λίγες οι συγκεκριμένες περιπτώσεις (όπου, βεβαίως, θα τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται από τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου), καθώς η πλειονότητα των Ηρακλειωτών, όπως κάθε χρόνο, απέδειξε ότι ξέρει να συνεργάζεται με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και, έτσι, από κοινού να προστατεύουν την πόλη».

Απολυμάνσεις σε στρατηγικά σημεία της πόλης

Με σύμβαση που υπέγραψε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, ξεκίνησαν αυτές τις ημέρες παρεμβάσεις ψεκασμών για τα κουνούπια, απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε σημεία της πόλης, όπως πλατείες, πάρκα, λοιποί κοινόχρηστοι χώροι και μέρη που έχει διαπιστωθεί ότι είναι προβληματικά. Τις συγκεκριμένες δράσεις συμπληρώνουν οι ψεκασμοί στα ρέματα του Ηρακλείου, που καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούν σε συνεργασία ο Δήμος και η Περιφέρεια Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet