Γ. Πατούλης: Κάποιοι «έχουν βάλει στο μάτι» το Μαρούσι
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Κάποιοι «έχουν βάλει στο μάτι» το Μαρούσι

Τεράστια ερωτηματικά προκαλούν στη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου οι απανωτές πυρκαγιές που ξέσπασαν στην πόλη.

Από το βράδυ της Τρίτης 1η Αυγούστου 2017 η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου και οι εθελοντές του Δήμου αντιμετώπισαν, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «ένα πρωτοφανές κύμα εμπρησμών» σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε όλα τα σημεία των εστιών και μαζί με τους άνδρες της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συντόνιζε το έργο της κατάσβεσης.

Ο κ. Πατούλης αναφερόμενος σε αυτό το πρωτοφανές περιστατικό προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι έχουνε βάλει στο μάτι την πόλη μας. Οι πέντε πυρκαγιές που ξέσπασαν από χθες το βράδυ δεν είναι τυχαίο γεγονός.

»Είναι συγκεκριμένο σχέδιο εμπρηστών που έχουν στόχο να πλήξουν το Μαρούσι.

»Τους προειδοποιούμε, ότι δεν θα τα καταφέρουν. Όποιος είναι υπεύθυνος, θα ανευρεθεί γρήγορα.

»Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα, είναι απόλυτα οργανωμένος για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων και με τη συνδρομή όλων περιφρουρούμε την πόλη συνεχώς.

»Καλώ τους πολίτες του Δήμου μας να βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση για την αποτροπή τέτοιων φαινομένων από νοσηρούς εγκεφάλους που θέλουν βορά στις ορέξεις τους την πόλη μας.

»Ευχαριστώ θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας και τους εκατοντάδες εθελοντές για τη συνδρομή τους στην προστασία του περιβάλλοντός μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet