«Καυτό» μέτωπο μεταξύ Ξ. Μανιατογιάννη και Κ. Ιωαννίδη για την Πολιτική Προστασία
Πολιτική

«Καυτό» μέτωπο μεταξύ Ξ. Μανιατογιάννη και Κ. Ιωαννίδη για την Πολιτική Προστασία

«Καυτό» Αυγουστιάτικο μέτωπο φαίνεται ν’ ανοίγει μεταξύ της διοίκηση του δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη και του επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, Νέα Πνοή», τ. δημάρχου Κώστα Ιωαννίδη, αναφορικά με τη στελέχωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου της Νέας Πνοής Γιάννη Πισιμίση, ο οποίος μιλούσε ουσιαστικά για υποστελέχωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, για ν’ ακολουθήσει ανακοίνωση – απάντηση της δημοτικής Αρχής, που ζητούσε «συναίσθηση και υπευθυνότητα» στα θέματα της Πολιτικής Προστασίας.

«Ηχηρή απουσία» της διοίκησης από την πυροφύλαξη

Η συγκεκριμένη θέση της διοίκησης προκάλεσε την αντίδραση του κ. Κώστα Ιωαννίδη, ο οποίος δήλωσε:

«Με κατάπληξη, αλλά και θυμηδία, διάβασα τις δηλώσεις τής, ακόμη μία φορά, απούσης διοίκησης του Δήμου, που μας καλεί (άκουσον άκουσον) σε συναίσθηση και υπευθυνότητα.

»Έτσι, ενώ οι υπεύθυνοι και εξαντλητικά εργαζόμενοι υπάλληλοι του Δήμου και οι εθελοντές, μεταξύ των οποίων και μέλη της δικής μας παράταξης, προσπαθούμε να καλύψουμε τα κενά της πυροφύλαξης, η ανεύθυνη διοίκηση του Δήμου, στην αρχή της αντιπυρικής περιόδου, δήλωνε ότι οι συμβασιούχοι θα κάλυπταν τα κενά, γνωρίζοντας ή ανεπιτρέπτως αγνοώντας, ότι αυτό δεν ήταν εφικτό.

»Πέραν όμως αυτού, πώς μπορεί η διοίκηση του Δήμου να δικαιολογήσει την ηχηρή απουσία του συνόλου σχεδόν των στελεχών της από την πυροφύλαξη;

»Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχουν αδρά αμειβόμενες ΜΚΟ για να καλύψουν τα κενά διοίκησης και ΕΥΘΥΝΗΣ».

Οι δημότες χρειάζονται λύσεις και όχι λαϊκισμό

Οι «αιχμές» του τέως δημάρχου δεν έμειναν αναπάντητες από τη δημοτική Αρχή, σε ανακοίνωση της οποίας αναφέρονται τα εξής:

«Για άλλη μια φορά προκαλεί θλίψη ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τα θέματα της πόλης ο επικεφαλής της Νέας Πνοής.

»Συνεχίζει να κινδυνολογεί, κάνοντας φθηνή αντιπολίτευση, προσπαθώντας να χτίσει το νέο του προεκλογικό προφίλ. Τα προβλήματα όμως της πόλης χρειάζονται εποικοδομητικές προτάσεις, που δυστυχώς δεν υπάρχουν.

»Ας μείνει στους “στόχους” του, δυστυχώς για αυτόν μόνος του!

»Εμείς συνεχίζουμε με συνέπεια για το καλό της πόλης και των δημοτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet