Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Τροποποιούνται τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας Δήμου Πεντέλης

0
177 Προβολές

Τροποποιούνται τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας Δήμου Πεντέλης όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πολεοδομικών Εφαρμογών & Λειτουργιών Πόλης του Δήμου.

Συγκεκριμένα τα δρομολόγια 1 (ώρα 07:25), 5 (ώρα 13:15) και 6 (ώρα 14:15) τροποποιούνται και διαμορφώνονται ως εξής:

  • Αφετηρία στη στάση ΝΙΕΝ (για το 1ο δρομολόγιο) και Σολωμού και Διονύσου (για το 5ο και 6ο δρομολόγιο), Διός, Σμύρνης, 17ης Νοέμβρη, Λεωφ. Πηγής, Ελ. Βενιζέλου, (σηματοδοτούμενος κόμβος), Α. Παπανδρέου, Δεληγιάννη, Τήνου, Θήρας, Ζωοδόχου Πηγής, Αλ. Παπαναστασίου, 25ης Μαρτίου, 17ης Νοέμβρη, Αγίου Ιωάννου, Τερψιθέας, Τέρμα Σολωμού και Διονύσου.
  • Καταργείται το τμήμα Παν. Τσαλδάρη, Σωκράτους, Γρ. Αυξεντίου, Περικλέους, Παλαιών Λατομείων της διαδρομής και συνεπώς οι στάσεις για τα συγκεκριμένα δρομολόγια (οι στάσεις θα ισχύουν για τα υπόλοιπα δρομολόγια).
  • Ιδρύεται νέα στάση της Δημοτικής Συγκοινωνίας (στην υφισταμένη στάση που εξυπηρετεί και τις λεωφορειακές γραμμές ΟΑΣΑ) επί της οδού Α. Παπανδρέου.
  • Ο χρόνος διαδρομής μειώνεται κατά δέκα (10) λεπτά.
  • Τα υπόλοιπα δρομολόγια (2ο, 3ο και 4ο) παραμένουν ως σήμερα.

Οι ανωτέρω τροποποιήσεις θα υλοποιηθούν με την επανέναρξη της λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας μετά τη θερινή περίοδο, δηλαδή τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017.

Για τα δρομολόγια και τα ωράρια της Δημοτικής Συγκοινωνίας που θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο, ο Δήμος πρόκειται να ενημερώσει με νεώτερη ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στις στάσεις της Δημοτικής Συγκοινωνίας, όπως και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up