ΠΑΚ Χαλανδρίου: Αρχές προπονήσεων για τους άνδρες του μπάσκετ και τις γυναίκες του βόλεϊ
Αθλητισμός

ΠΑΚ Χαλανδρίου: Αρχές προπονήσεων για τους άνδρες του μπάσκετ και τις γυναίκες του βόλεϊ

Έναρξη προπονήσεων για την ανδρική ομάδα μπάσκετ και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Χαλανδρίου.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου ξεκινά την προετοιμασία της τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:30, στο κλειστό γυμναστήριο «Μάρκος Παπαδάκης» (ώρα προσέλευσης 18:00).

Η πρώτη συνάντηση όλων των αθλητών του τμήματος θα γίνει την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 και ώρα 19:30, στην οδό Επτανήσου 3, 152-31 Χαλάνδρι, όπου, από τη διοίκηση και τον προπονητή θα επιβεβαιωθούν οι αγωνιστικοί στόχοι της ομάδας.

«Με οδηγό την επίπονη και μεθοδική δουλειά, προσδοκούμε η ομάδας μας γρήγορα να βρει τον βηματισμό και τη χημεία της, ώστε με ετοιμότητα ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΚΣΑ» σημειώνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Εν τω μεταξύ, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου ξεκινά την προετοιμασία της «και μαζί της επιστρέφουν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία για μια παραγωγική χρονιά, που θ’ αποτελέσει την αφετηρία για την εδραίωση της ανοδικής πορείας της», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:00, στο κλειστό γυμναστήριο «Μάρκος Παπαδάκης» (ώρα προσέλευσης 19:30), ενώ η πρώτη συνάντηση όλων των αθλητριών θα γίνει την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:30, στην οδό Επτανήσου 3, 152-31 Χαλάνδρι.

«Ελπίζουμε ο νέος κύκλος της ομάδας μας να είναι εξίσου επιτυχημένος με αυτόν που έκλεισε, αλλά και πιο αποτελεσματικός, και θα διευρύνει τους ορίζοντες του τμήματος, ώστε με ετοιμότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας» τονίζεται από τον Σύλλογο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet