Στη Νορβηγία στελέχη του Δήμου Ν. Ιωνίας για το «Γεωθερμικό Σύστημα Τηλεκλιματισμού»
Ποιότητα Ζωής

Στη Νορβηγία στελέχη του Δήμου Ν. Ιωνίας για το «Γεωθερμικό Σύστημα Τηλεκλιματισμού»

Στο πλαίσιο του 4ου υποέργου με τίτλο «Διμερείς Σχέσεις του Δήμου Νέας Ιωνίας με Δότριες Χώρες για Θέματα ΑΠΕ στο πλαίσιο του ΧΜ ΕΟΧ 2009- 14/GR-03» της πράξης «Γεωθερμικό Σύστημα Τηλεκλιματισμού και άλλες εφαρμογές ΑΠΕ», στελέχη του Δήμου Νέας Ιωνίας πραγματοποίησαν επαγγελματικό ταξίδι στη Νορβηγία και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο του Στάβανγκερ, με σκοπό την ανάπτυξη διμερών σχέσεων και την ενίσχυση της δικτύωσης, την διερεύνηση πιθανών συνεργασιών, καθώς και την ανταλλαγή και μεταφορά τεχνογνωσίας, εμπειρίας, καινοτομίας και καλών πρακτικών.

Το ταξίδι αυτό πραγματοποιήθηκε την περίοδο από 29 Μαΐου έως 1η Ιουνίου 2017 με τις ακόλουθες δράσεις:

  1. Ημερίδα στο Πανεπιστήμιο του Στάβανγκερ (Τμήμα Μηχανολογίας και Επιστήμης Υλικών) με θέμα τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
  2. Επίσκεψη σε έναν από τα μεγαλύτερους υδροηλεκτρικούς σταθμούς της Νορβηγίας (Tonstad Sira-Kvina), με τη συνοδεία εκπροσώπων του πανεπιστημίου του Στάβανγκερ.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, υπήρχε υψηλό επιστημονικό επίπεδο, κατάρτιση, αλλά και κλίμα συνεργασίας και εποικοδομητικού διαλόγου που καλλιεργήθηκε μεταξύ των συμμετεχόντων των δύο φορέων. Οι εκπρόσωποι του Δήμου Νέας Ιωνίας έκριναν τις συναντήσεις αυτές ιδιαίτερα εποικοδομητικές και για αυτόν τον λόγο σκοπεύουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνέχεια αυτής της συνεργασίας στο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet