Η «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στο Κηποθέατρο Παπάγου
Πολιτισμός

Η «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στο Κηποθέατρο Παπάγου

Ξαναρχίζουν, μετά από μικρή, καλοκαιρινή, διακοπή οι παραστάσεις του 23ου Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού τη Δευτέρα 28 Αυγούστου με τη θεατρική παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου».

Την παράσταση ανεβάζει το Ίδρυμα Πολιτισμού «Ιωνία» στο Κηποθέατρο Παπάγου (οδός Κορυτσάς, 6η Στάση) με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ.

Η πρωταγωνίστρια Δέσποινα Μπεμπεδέλη σημειώνει:

«… Η αφήγηση της Φιλιώς Χαϊδεμένου είναι η πραγματική ιστορία των ευτυχισμένων, δημιουργικών ημερών των Μικρασιατών στον τόπο τους… Ό,τι λέει η Φιλιώ το είδε με τα μάτια της, το βίωσε η ίδια. Και αν κρατάω κάτι, είναι ένας απέραντος θαυμασμός, ένα βαθύ σέβας προς αυτή την απλή, ταπεινή γυναίκα με τη γιγάντια δύναμη, τόλμη, πίστη, αγάπη για τη ζωή, για την πατρίδα της, τον συνάνθρωπό της, για τον αγώνα που έδωσε να κρατήσει άσβεστη τη μνήμη της χαμένης πατρίδας της».

Διασκευή: Άνδρη Θεοδότου, σκηνοθεσία: Βασίλης Ευταξόπουλος, σκηνικά – κοστούμια: Άγγελος Αγγελής, μουσική καλλιτεχνική επιμέλεια – μουσική: Ζαχαρίας Καρούνης, μουσική διδασκαλία: Χαρά Κεφαλά, πρωτότυπα τραγούδια – στίχοι: Χρίστος Γ.  Παπαδόπουλος, σαντούρι: Πάνος Βέργος, κρουστά: Μανούσος Κλαπάκης.

Παίζουν: Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Ζαχαρίας Καρούνης, Μαίρη Σαουσοπούλου, Δημήτρης Καραβιώτης, κ.ά.

Εισιτήρια:

  • Γενική είσοδος: 15 ευρώ
  • Προπώληση: 12 ευρώ
  • Φοιτητικό/ανέργων: 10 ευρώ.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet