Συμβασιούχος μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας – Καταδίκη της επίθεσης από ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Συμβασιούχος μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας – Καταδίκη της επίθεσης από ΚΕΔΕ

Επίθεση με μαχαίρι μέσα στο γραφείο του δέχτηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας άνδρας τον τραυμάτισε στο πόδι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία.

Ο κ. Τσουκαλάς μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο δράστης δούλευε ως συμβασιούχος  στον Δήμο της Ελευσίνας.

Την επίθεση καταδίκασε τόσο ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, όσο και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Ειδικότερα, ο κ. Γ. Πατούλης στη σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού καταδικάζει απερίφραστα τη βίαιη επίθεση κατά του δημάρχου Ελευσίνας, Γ. Τσουκαλά, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από επίθεση με μαχαίρι και νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

»Το σημερινό θλιβερό περιστατικό αναδεικνύει, με τον πλέον εύγλωττο τρόπο, το ιδιαίτερα δύσκολο έργο των αιρετών οι οποίοι, στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν με το βέλτιστο τρόπο τα συμφέροντα των πολιτών, κάποιες φορές καλούνται ν’ αντιμετωπίσουν ακραία φαινόμενα βίας και εκφοβισμού, σ’ ένα ανοχύρωτο περιβάλλον.

»Απέναντι στον παραλογισμό και τη βία απαντάμε με  ενότητα, ομοψυχία, αλλά και ένα σαφές μήνυμα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν εκφοβίζεται, ούτε εκβιάζεται.

Καλούμε τόσο τη δικαιοσύνη, όσο και την Πολιτεία, να λάβουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που δεν θα επιτρέψουν στο μέλλον να επαναληφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα. Στον συνάδελφο, δήμαρχο Ελευσίνας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στα καθήκοντά του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet