Οι «PάrΩdy»… παντρεύουν τον ηλεκτρικό με τον παραδοσιακό ήχο στο Θέατρο Ρεματιάς
Πολιτισμός

Οι «PάrΩdy»… παντρεύουν τον ηλεκτρικό με τον παραδοσιακό ήχο στο Θέατρο Ρεματιάς

Μια μουσική βραδιά με τους Group PάrΩdy να «παντρεύουν» τον ηλεκτρικό με τον παραδοσιακό ήχο παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – «Νύχτες Αλληλεγγύης» την Τρίτη 29 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια των Σ. Μάλαμα, Θ. Παπακωνσταντίνου, Χαΐνηδων, Γ. Μαρκόπουλου, Μ. Πασχαλίδη, Ορφ. Περίδη, Π. Σιδηρόπουλου, Μ. Λοΐζου, Ν. Παπάζογλου, κ.ά., «πειραγμένα» παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και τα τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά των Group PάrΩdy, με τίτλο «Παράξενοι καιροί», την οποία επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια).

Οι Group PάrΩdy είναι οι: Παναγιώτης Σκουλάς (λαούτο, φωνή), Αντώνης Αυγουλλάς (ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννης Ζησόπουλος (ακουστική κιθάρα), Άλκης Δήμος (ηλεκτρικό μπάσο), Λευτέρης Αντωνόπουλος (τύμπανα).

Συμμετέχει στο βιολί ο Δημήτρης Καζάνης.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου ο διοργανωτής Δήμος Χαλανδρίου ζητεί την προαιρετική συνεισφορά των πολιτών σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Μάλιστα, ο Δήμος τονίζει ότι «το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση».

Σημειώνεται ότι στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου) υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet