Β. Μπούρας: Τυχάρπαστοι άνθρωποι αποφασίζουν για τον αθλητισμό στην Πεντέλη
Αθλητισμός

Β. Μπούρας: Τυχάρπαστοι άνθρωποι αποφασίζουν για τον αθλητισμό στην Πεντέλη

«Κοινωνική έκρηξη» στον Δήμο Πεντέλης προβλέπει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης, Βασίλης Μπούρας, με αφορμή το σχέδιο διάθεσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, το οποίο παρουσιάστηκε την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 στους αθλητικούς συλλόγους.

Ο τέως πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης (ΟΠΑΘ) σχολιάζει ότι για το όλο θέμα αποφασίζουν άνθρωποι «τυχάρπαστοι και άσχετοι», ενώ μοναδικός σκοπός του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη -όπως προσθέτει- είναι «να εξυπηρετήσει ημετέρους» και να «τιμωρήσει τους ανυπάκουους».

Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο κ. Β. Μπούρας τονίζει:

«Την Τετάρτη 30/8/2017, σε σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο Πεντέλης από τη διοίκηση Στεργίου, παρουσιάστηκε το σχέδιο διάθεσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πεντέλης σε συλλόγους  για την περίοδο 2017-2018. Τυχάρπαστοι και άσχετοι με το αντικείμενο άνθρωποι έρχονται ν’ αποφασίσουν για τη νεολαία και τον αθλητισμό της πόλης μας.

»Ο κατήφορος του κουρασμένου δημάρχου Στεργίου δημιουργεί κινδύνους στις ισορροπίες με τους συλλόγους, αφού μοναδικός του σκοπός είναι η εξυπηρέτηση ημετέρων, καθώς και η τιμωρία των ανυπάκουων…  

»Εκτιμώ ότι,  με μαθηματική ακρίβεια, οι παραπάνω σχεδιασμοί θα οδηγήσουν σε κοινωνική έκρηξη στον Δήμο Πεντέλης, πρωτόγνωρη για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet