Γιώργος Πατούλης: Το θέμα της ΟΧΕ Βορείου Τομέα δεν θα κλείσει έτσι…
Αυτοδιοίκηση

Γιώργος Πατούλης: Το θέμα της ΟΧΕ Βορείου Τομέα δεν θα κλείσει έτσι…

Το θέμα της απόρριψης της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (Βορείου Τομέα) από την Περιφέρεια Αττικής «δεν θα κλείσει έτσι» τόνισε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, στη συνεδρίαση της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου 2017, ο κ. Γιώργος Πατούλης, εκπροσωπώντας τον Δήμο Αμαρουσίου που είναι ο επικεφαλής εταίρος της Διαδημοτικής Εταιρικής Σχέσης Βορείου Τομέα (Αστική Αρχή ΒΤΑ), η οποία υπέβαλε τη σχετική πρόταση.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ενημέρωσε το Σώμα για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των υπολοίπων συμβαλλόμενων Δήμων του Βορείου Τομέα, καθώς και τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί, επιμένοντας ιδιαίτερα στην παροχή εξηγήσεων από την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών & Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, για τους λόγους που ένα μεγάλο τμήμα της Αττικής μένει έξω από ένα πρόγραμμα σημαντικής χρηματοδότησης (ύψους 80 εκατ. ευρώ), «το οποίο και δικαιούται», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πατούλης δήλωσε αποφασισμένος να πάει την υπόθεση ως το τέλος, πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που εξασφαλίζει ο νόμος, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ο όλος χειρισμός του θέματος από πλευράς Περιφέρειας, αλλά και κεντρικής εξουσίας, «να μην υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet