Ο Άγιος Θωμάς έθεσε εκτός ανόδου Α.Ο. Λυκόβρυσης και Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Ο Άγιος Θωμάς έθεσε εκτός ανόδου Α.Ο. Λυκόβρυσης και Απόλλωνα Χαλανδρίου

Με σκόρερ τους Χάβου στο 45′, Αλικάι στο 58′ και Καυκιά στο 80′, με πέναλτι, ο Άγιος Θωμάς επικράτησε με 3-1 της Λυκόβρυσης και πανηγύρισε την άνοδό του στην Α’ ΕΠΣΑ.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα των Βορείων Προαστίων ήταν να μειώσει στο 67′ σε 2-1 με τον Καπλάνη.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Παρδάλης (75′ Κορκούτι), Κοκότης, Τζένης (70′ Κορδολαίμης), Αγγελής, Π. Ραυτόπουλος, Μήτογλου, Καβαλάρης (53′ Χ. Σταματέλος), Δ. Ραυτόπουλος, Κάντριου, Καπλάνης (83′ Ι. Σταματέλλος)

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Δημήτρης Μαλιαρίτσης): Καυκιάς, Φλώρος (89′ Γ. Ζαρκαδούλας), Γκραμπότσκα, Κορφιάς, Χαντζής, Μεταξούλης, Δάβαρης (65′ Δαμουράς), Φ. Ζαρκαδούλας, Μαντέλος, Χάβος (85′ Σούφλας), Αλικάι (91′ Γεωργίου).

Η ομάδα της Λυκόβρυσης, με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο facebook παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου της, γράφοντας:

«Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα, όπως φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το όνειρο δεν σταματά εδώ. Με ναυαρχίδα την ακαδημία μας, με το αστείρευτο ταλέντο πού διαθέτει, το μέλλον αυτής της Ομάδος σίγουρα θα είναι λαμπρό. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά, με πάθος – πίστη και όραμα!».

Ωστόσο, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είχε αντίκτυπο και στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, ο οποίος είχε χάσει επίσης από τον Άγιο Θωμά με 1-0 κι έτσι ο Κυριακάτικος αγώνα με την ομάδα της Λυκόβρυσης θα μετατραπεί σε… φιλικό.

Στον λογαριασμό του στο facebook η ομάδα του Απόλλωνα αναφέρει:

«Έχοντας “αυτοκτονήσει” στο παιχνίδι του Σαββάτου, η ομάδα μας έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης ανόδου μετά το σημερινό αποτέλεσμα (Λυκόβρυση – Αγ. Θωμάς 1-3), το οποίο παράλληλα μετέτρεψε σε επίσημο φιλικό προετοιμασίας την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τη Λυκόβρυση.

»Τίποτα, φυσικά, δεν αλλάζει σχετικά με τον προγραμματισμό που είχε γίνει από τις αρχές της περιόδου και θα ήταν ο ίδιος, ανεξάρτητα με την κατηγορία στην οποία θα αγωνιζόμασταν – το ρόστερ δεν υπήρχε περίπτωση να διαφοροποιηθεί, για κανένα λόγο.

»Καμία απογοήτευση, πίστη μόνο στο πλάνο, στη δουλειά που γίνεται καθημερινά και στους ίδιους τους εαυτούς μας, για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος (23-24/9), με την πεποίθηση ότι το ταξίδι θα είναι το ίδιο όμορφο με εκείνο της περασμένης, πια, σεζόν.

»Πάμε Απολλωνάρα!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet