Στον αγιασμό σχολείων του Δήμου Πεντέλης ο δήμαρχος
Κοινωνία

Στον αγιασμό σχολείων του Δήμου Πεντέλης ο δήμαρχος

Στην τελετή αγιασμού για τη σχολική χρονιά 2017-18 σε σχολεία του Δήμου Πεντέλης παρέστη σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης. Συγκεκριμένα, παρέστη στις τελετές αγιασμού στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων, στο Νηπιαγωγείο Νέας Πεντέλης, στο Κρυστάλλειο Δημοτικό Σχολείο Πεντέλης, στο Γυμνάσιο – Λύκειο Πεντέλης και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεντέλης.

Ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του επεσήμανε τα παρακάτω:

«Η σημερινή αφετηρία σηματοδοτεί ελπίδα και ευθύνη που πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί, διευθυντές και πολιτεία (Δήμος) να συναισθανθούμε και να αναλάβουμε στο μέτρο που μας αναλογεί.

»Ουδεμία αμυχή στο κορμί ή στην ψυχή στους σχολικούς χώρους.

»Πλήρης στήριξη στα σχολεία και στους διευθυντές τους στην υλοποίηση της αποστολής τους.

»Υπευθυνοποίηση των παιδιών.

»Περιφρούρηση των αύλειων χώρων για να προλάβουμε τον “καμπόσο”.

»Όλα για το παιδί και την εκπαίδευση που είναι η ελπίδα μας σε μία κοινωνία που βυθίζεται».

Ο δήμαρχος στην τοποθέτησή του ευχαρίστησε τους απερχόμενους διευθυντές των σχολείων και συνεχάρη τους νέους διευθυντές με την παραίνεση «Τίποτα στην τύχη».

Τον δήμαρχο συνόδευσαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευαγγελία Μπουσίου, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Λευτέρης Κιτσούλης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης, Μιχάλης Κολιός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λευτέρης Κοντουλάκος, Ιωάννης Ζώης, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Πεντέλης, Ιωάννης Ζούνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet