Δήμος Αγίας Παρασκευής: Πολιτιστική «τετραλογία» για 2η χρονιά
Πολιτισμός

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Πολιτιστική «τετραλογία» για 2η χρονιά

Μια μαγική βραδιά έζησαν οι πολίτες του Δήμου Αγίας Παρασκευής που κατέκλυσαν τον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Αλ. Κοντόπουλος», αλλά και τους γύρω δρόμους την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 απολαμβάνοντας μία βραδιά γεμάτη ποιότητα και συγκίνηση με τους Μανώλη Μητσιά και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς καλύτερο κλείσιμο των εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής, εκδηλώσεις οι οποίες είναι μέρος της «τετραλογίας» για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Αγίας Παρασκευής που για 2η συνεχή χρονιά ξεκίνησε στην αρχή του Ιουλίου.

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι κατά σειρά, όπως τις σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος:

  • Οι συναυλίες του «Summertime», συνδιοργάνωσης Δήμου και ΕΡΤ, στον συχνά κατάμεστο κήπο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. 
  • Οι προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος», από τον ΠΑΟΔΑΠ, στο Πάρκο «Στ. Κώτσης» στους πρόποδες του Υμηττού που συνεχίζουν, πολύ επιτυχημένα και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών, την παράδοση των θερινών σινεμά με απολαυστικές δροσερές καλοκαιρινές βραδιές. 
  • Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στον όμορφο κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Μουσείο «Αλέκος Κοντόπουλος» που συχνά δεν «χωράει» τον κόσμο. 
  • Οι επιτυχημένες παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου, από τον ΠΑΟΔΑΠ, στο Πάρκο «Στ. Κώτσης» που θα συνεχιστούν έως 21 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται, σύμφωνα με τον Δήμο, για «μία πολιτιστική “τετραλογία” όπου το κυρίαρχο στοιχείο για 2η χρονιά είναι η ποιότητα, ένα δώρο πολιτισμού, μια όαση ποίησης, κινηματογράφου, μουσικής, βιβλίου και θεάτρου, μορφών τέχνης που τόσο ανάγκη έχουμε στις μέρες μας. Καλή συνέχεια τις επόμενες ημέρες με τις θεατρικές παραστάσεις!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet