«2ο Tourist Trophy Ψυχικού» την Κυριακή 1η Οκτωβρίου
Κοινωνία

«2ο Tourist Trophy Ψυχικού» την Κυριακή 1η Οκτωβρίου

Μετά την περσινή μεγαλειώδη επιτυχία το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέτας – Motorcycle Republik, ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΔΗΚΕΦΙΨ) διοργανώνουν την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017 την 2η αναβίωση του ιστορικού αγώνα, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1929, «Tourist Trophy Ψυχικού» («Τ.Τ. Ψυχικού»).

Το κεντρικό σημείο συνάντησης θα είναι στην 1η πλατειά Ψυχικού (Blue Bell) στις 9 το πρωί της 1ης Οκτωβρίου. Ο στόχος των διοργανωτών και για φέτος είναι να μεταφέρουν, όσο μπορούν, το κλίμα της εποχής του μεσοπολέμου, που θα είναι εμπλουτισμένο με αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον κανονισμό regularity της FIVA και ο ειδικός κανονισμός της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα από το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέτας.

Οι μοτοσυκλέτες που θα συμμετάσχουν θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες. Μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες έως το 1945 και μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες από το 1946 έως το 1968, ενώ ειδικά για φέτος δημιουργείται και μια 3η κατηγορία για μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες από το 1969 έως το 1979.

Η εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση του 2016 με σχεδόν 60 συμμετέχοντες και περισσότερους από 3.000 θεατές απέσπασε θετικότατα σχόλια από την τηλεόραση, τα έντυπα και τα διαδικτυακά μέσα του ειδικού Τύπου και όχι μόνον.

Ο σημαντικός αριθμός συμμετεχόντων και η συμμετοχή γνωστών Ελλήνων οδηγών αγώνων, μηχανικών και δημοσιογράφων των χρυσών δεκαετιών της μοτοσυκλέτας ΄60 & ΄70 στην 2η αναβίωση του Τ.Τ. Ψυχικού εγγυώνται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, την ποιότητα της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου (Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ), την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου «Κρόνος» και της κοινότητας των Guzzisti Hellas.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και συμμετοχές μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να καλέσουν στον αριθμό τηλεφώνου 6944 445666.

Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 (περιορισμένες συμμετοχές).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet