Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαρουσίου

Μια σειρά από ετήσιες εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης ολοκληρώνονται τις προσεχείς ημέρες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου, ώστε, όπως ενημερώνει ο Δήμος, και τη νέα αθλητική χρονιά οι πολίτες να απολαμβάνουν ασφαλείς υπηρεσίες άθλησης υψηλού επιπέδου.

Ειδικότερα, έχουν υλοποιηθεί, σύμφωνα με τον Δήμο, από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, με καθημερινή επίβλεψη και παρακολούθηση από το προσωπικό του Δήμου, οι παρακάτω εργασίες:

  • Επισκευής, ελέγχου και αντικατάστασης των συστημάτων ανακυκλοφορίας νερού των δύο κολυμβητικών δεξαμενών (μικρής και μεγάλης).
  • Άδειασμα των κολυμβητικών δεξαμενών και της πλήρωσής τους με καινούργιο πιστοποιημένο νερό.
    Προηγήθηκαν εργασίες απολύμανσης και καθαρισμού των τοιχωμάτων τους (δάπεδα και τοιχώματα) με πλυστικά μηχανήματα και χημικά καθαρισμού, καθώς επίσης και εργασίες αντικατάστασης των σπασμένων πλακιδίων και διόρθωση των αρμών με νέα αρμολόγηση στο εσωτερικό και το εξωτερικό τους.
  • Βάψιμο των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου και τοποθέτηση στεγανοποιημένων φωτιστικών με λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας LED σε όλα τα αποδυτήρια.

Τις επόμενες ημέρες οι εργασίες συντήρησης θα ολοκληρωθούν με την αλλαγή όλων των κολυμβητικών διαδρομών και των σχαρακίων υπερχείλισης περιμετρικά των δεξαμενών και με την αντικατάσταση των σπασμένων ανεμοθωράκων στον περιβάλλοντα χώρο του Κολυμβητηρίου.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αθλητικής χρονιάς, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:

«Κόντρα στη δύσκολη εποχή που διανύουμε ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, σεβόμενοι τα χρήματα των συμπολιτών μας, επενδύουμε στην ασφαλή λειτουργία των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, με γνώμονα πάντα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

»Σύντομα ολοκληρώνουμε τον ετήσιο ενδελεχή έλεγχο και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα είναι πανέτοιμο να δεχθεί μικρούς και μεγάλους για τις προπονήσεις τους, αλλά και για στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet