Δωρεάν έκδοση ΑΔΥΜ για μαθητές Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Δωρεάν έκδοση ΑΔΥΜ για μαθητές Δήμου Κηφισιάς

Τη δυνατότητα να εκδώσουν δωρεάν το απαιτούμενο πιστοποιητικό υγείας για τη συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) δίνει ο Δήμος Κηφισιάς σε οικογένειες του Δήμου που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, όπως άνεργοι, ανασφάλιστοι γονείς, οικονομικά αδύναμοι, πολύτεκνοι και μονογονεϊκές οικογένειες.

Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την εγγραφή στο Νηπιαγωγείο και στην Α΄ Δημοτικού. Επίσης είναι ιατρικό πιστοποιητικό παρακολούθησης της υγείας των μαθητών/τριών κατά τη φοίτησή τους σε όλες τις βαθμίδες, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το οποίο πρέπει να προσκομιστεί στα σχολεία. Το ΑΔΥΜ ισχύει για τρία σχολικά έτη από την έκδοσή του, για τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κατατίθεται ως δικαιολογητικό στην Α΄ τάξη και Δ΄ τάξη Δημοτικού Σχολείου, στην Α΄ Γυμνασίου και στην Α΄ Λυκείου. Τηρείται στις σχολικές μονάδες με ευθύνη των διευθυντών τους. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το βιβλιάριο υγείας τους για να γίνεται ταυτόχρονα και ο έλεγχος για τα εμβόλια.

Η παροχή του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί στο Δρυμπέτειο Δημοτικό Πολυϊατρείο Κηφισιάς (Κώστα Βάρναλη 58, πάνω από το ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας) μετά από την εξέταση των παιδιών από παιδίατρους τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

  • Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρες 16:00 – 19:00
  • Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ώρες 16:00 – 18:00
  • Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρες 16:00 – 18:00
  • Τέταρτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρες 16:00 – 19:00
  • Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρες 16:00 – 19:00
  • Κυριακή 1η Οκτωβρίου και ώρες 16:00 – 19:00.

Για την αποφυγή συνωστισμού η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Κηφισιάς, Κατερίνα Καραλή, καλεί τους γονείς να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή sms στο 6944 703230 με τα ακόλουθα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο παιδιού, τάξη, ημέρα και ώρα επιθυμητής επίσκεψης και ένα τηλ. επικοινωνίας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την ώρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet